Itt van most: Cikkek / 8 megapixeles Techson kamerák!

8 megapixeles Techson kamerák!

8 megapixeles UHD TechSon kamerák

Full HD nem mindig elég! Különösen, ha már megtörtént a baj, és visszajátsszuk a felvételt, de éppen csak nem lehet elolvasni egy fontos rendszámot, vagy nem teljesen kivehető egy arc.

Az utólagos, digitális nagyítás csak a filmekben jelenít meg új információt, mint például a Szárnyas fejvadász egyik jelentében.
Tovább >>
 
A valóság az, hogy ami nem került rá a felvételre, vagy nem eléggé részletes, az soha nem is nem lesz azonosítható. A fotós, aki Antonioni: Nagyítás című filmjében véletlenül lefotóz egy gyilkosságot, látja ugyan a képen a hangtompítós fegyvert, de az elkövetőt már nem tudja azonosítani. Érdemes eljátszani a gondolattal, hogy mi lett volna, ha négyszer akkora felbontással készülnek a képek.
 
A TechSon TCI MA0 sorozatú, 8 megapixeles kamerái mindenesetre minimálisra csökkenthetik a részletek hiányából adódó fiaskó esélyét.
A C608-as kamera nagy látószögű fix optikával, míg a C708-as varifokális, de motoros zoomal és automatikus élességállítssal segít abban, hogy tökéletesen éles és nagy felbontású képeket rögzíthessünk. Ráadásul, a TechSon rögzítők valós idejű, 25 FPS sebességgel képesek az UHD felvételre, ami más gyártók 12-15 kép per másodperces sebességéhez képest
sokkal folyamatosabb és részletesebb filmet eredmedményez.
efp_3

z

Tovább a 8 megapixeles kamerákhoz >>