DIGICON Free Flow beléptető kapu, ami nyitva áll

digicon_head_df

 

DIGICON Free Flow beléptető kapu, ami nyitva áll

A digicon teljesen új koncepciója: az ajtók alapesetben nyitva állnak, míg a hagyományos kapuk ajtói zárva vannak. Ez az a forradalmi szemléletváltás, ami megkülönbözteti a FREE FLOW beléptetőkapukat bármilyen más, eddigi kaputól. A dFlow az első olyan kapu, amely tökéletesen beleillik a FREE FLOW koncepcióba.

 


Folyamatosan nyitva álló ajtók, egyedi megoldás a beléptetőkapuk között - dFlow

A dFlow nem csupán egy előremutató termék, a beléptető kapurendszerek teljesen új halmazát képviseli. A Digicon által kifejlesztett technológia magas fokú precizitással képes megkülönböztetni a folyosón áthaladó, különböző irányokba mozgó személyeket. Ez a precizitás lehetővé teszi a jogosult felhasználóknak, hogy folyamatosan nyitott ajtók mellett közlekedhessenek, amelyek csak akkor záródnak be, ha belépésre nem jogosult személyeket észlelnek.

 

Záródó ajtók

Habár úgy tűnhet, hogy a dFlow beléptetőkapuk mindig nyitva állnak, igazából rendelkeznek lengőajtókkal, amelyek csak abban az esetben lépnek működésbe, ha egy vagy több jogosulatlan személy próbál áthaladni rajtuk; még akkor is, ha a személy szorosan követi vagy a hátán viszi a másikat. A Digicon mérnökei gondoskodtak arról, hogy a zárás mechanizmusa gyors és rendkívül pontos legyen. Egy modern képalkotó rendszer küld adatokat kifinomult algoritmusoknak, amelyek szabályozzák a bezáródó ajtók gyorsaságát és helyzetét, a jogosulatlan személy helyzetétől, sebességétől és mozgásirányától függően.

 

Kétirányú áramlás – ez csakis a dFlow 

A dFlow konfigurálható egy- és kétirányú beléptetésre, különböző szélességekre szabva, 500mm és 914mm között. A jogosulatlan személyek precíz azonosításával a dFlow technológia lehetővé teszi, hogy egy 914mm-es (36”) beléptetőkaput ugyanolyan, vagy akár jobb hatékonysággal használjon egy hétköznapi vagy egy speciális igényekkel rendelkező személy, mint a hagyományos 560 mm-es (22”) vagy 711 mm-es (28”) kapukat.

 

dflow_button