Itt van most: Cikkek / Érintés nélküli áthaladás

Érintés nélküli áthaladás

face-recognition-terminal-official_logoval_800px

Az érintés nélküli áthaladás sokkal biztonságosabb, kényelmesebb és nem utolsó sorban egy elegáns módja a mai modern beléptetésnek. Nem kell magunkkal hordani az azonosításhoz szükséges eszközöket, például belépő kártya, kulcstartóra szerelt tag. Bár helyenként hasznos megoldások.

Az arcfelismerő terminálok széles palettáját kínálja a Hikvision, minden felületre. Az egyszerű áthaladási pontoktól, a speciális megoldásokig.

Arcfelismerő terminálok
DS-K5671-3XF/ZU
DS-K5604A-3XF/V

Minmoe_3_800px

Együttműködés a gyorskapukkal

A Hikvision széleskörű termékpalettájában a gyorskapuk is helyet kaptak. A robosztus kialakítás egy átgondolt, igényes belsőt rejt magában.
Felhasználási területet lehet kültér és beltér is, kültéren annyi megkötéssel, hogy csapadéktól védett helyre kell szerelni a gyorskapukat. Helyet kaphat akár nagyforgalmú létesítményekben, mint például reptereken, pályaudvarokon, nagyobb irodaházakban. Kórházakban, ahol fontos a higiénia ott tökéletes választás lehet egy ilyen eszköz, ami nem igényel fizikai kontaktust az átengedésnél.
Kialakításuk egy folyosótól, egészen nyolc folyósóig terjed, minden áthaladási pont képes fogadni kártyaolvasót, ujjlenyomatolvasót, QR kód olvasót, és arcfelismerő terminált is.
Mellette a saját kameráját egy Hikvision rögzítő képes felhasználni így az aktuális esemény egyszerűen visszakereshető, kimenthető. Mindezt megtehetjük akár mobil applikációs felületen is.

A MiniMoe eszközcsalád rengeteg lehetőséget kínál, harmadik féltől származó adatbázis, beléptetőrendszer integrációjára. Ezáltal a meglévő rendszerek modernizálása költséghatékonyabb műveletté válik.
Árajánlatoknál segítségünkre lehet egy webes tervező felület, ahol pontos méretek és eszköztípus megadása mellett megtervezhető a komplett rendszer.

DS-K3B601-M/MPg-Dp65

Swing Barriers power_800px

Minmoe_2_800

Gyors, pontos arcfelismerés még sötétben is

A Hikvision MinMoe arcfelismerő terminálokat egy Deep learning algoritmus segíti a 99%-os arcfelismerés elérésében, és 0,2 másodperc alatt képes hitelesíteni.

Minmoe_1_800

Ebből a családból két igen különleges, hőmérséklet ellenőrzésére is képes önálló terminált érdemes jobban szemügyre venni.

DS-K1T671TM-3XF
DS-K1TA70MI-T

DS-k1T671TM-3XF_power_800px

DS-K1T671TM-3XF

Ebben a készülékben helyet kapott egy 2 Megapixeles kamera, ami minimum 50 cm-ről, de maximum 1,5 m-ig. képes arcot azonosítani és hőmérsékletet mérni. Igény esetén van lehetősség egyszerre akár kártya, arc és hőmérséklet azonosítására is. Így csak akkor haladhat át az adott személy, ha minden kritériumnak tökéletesen megfelel. Továbbiakban beállíthatunk maszk ellenőrző funkciót is.
A készülék saját memóriájában 50.000 Arc, 50.000 Kártya és 100.000 darab esemény tárolására van lehetősség.
Irodai környezetben akár a munkaidő kezelés szerves részét képezheti, mivel képes akár 6 darab jogcím kezelésére, Munkába-Munka vége, Szünetre-Szünet vége, Túlóra-Túlóra vége.

- Lázmérés: 1,5-2m távolságból (hőkamera)
- ± 0,3 °C pontosságú lázmérés
- Arcazonosítás: 1,5 - 2m távolságból
- Akár 30 személy percenként
- Önálló / Hálózati működési mód
- Memória: 50.000 Arc, 50.000 Kártya, 100.000 esemény

DS-K1TA70MI-T

A soron következő eszköz első szembeötlő különbsége az előző testvérével szemben, az, hogy a 2 Megapixeles kamera külön a terminál testétől eltartva kapott helyet. Az arcazonosítási tartomány egészen 30 cm-től 1,8 méterig terjed.
Azonosítási formák megadásánál itt is választhatjuk a kártya + arc + hőmérséklet együttes kombinációját.
Memóriáját tekintve 6.000 Arc, 6.000 Kártya és 100.000 darab esemény tárolására kapunk lehetőséget.
Munkaidő kezelés terén ugyancsak megálja a helyét, a 6 darab jogcím kezelésével: Munkába-Munka vége, Szünetre-Szünet vége, Túlóra-Túlóra vége.

- Lázmérés: 1,5-2m távolságból (hőkamera)
- ± 0,3 °C pontosságú lázmérés
- Arcazonosítás: 0,3 – 1.8m távolságból
- Akár 30 személy percenként
- Önálló / Hálózati működési mód
- Memória: 6000 Arc, 6000 Kártya, 100.000 esemény

Végezetül még plusz egy kiegészítés:
Mindkét eszköz képes magából wiegand adatokat kiadni, így meglévő beléptetőrendszerhez is csatlakozhat, növelve annak hatékonyságát és precizitását.