Itt van most: Cikkek / INSITE

INSITE

hd78f-abra-650px


Az INSITE rendszer egy Paradox központból, legalább egy HD78 kamerából és az Insite GOLD mobil applikációból áll, valamint kiegészíthető vagy PCS vagy IP150-es kommunikációs modullal, így teljessé téve az elérhető szolgáltatások körét.

Az INSITE rendszer a behatolásjelző és a megfigyelő rendszer magasfokú integrációját valósítja meg, garantálva, hogy valós behatolásjelzéskor készülnek valóban könnyen megkereshető, visszanézhető és menthető esemény felvételek.


AZ INSITE rendszer szem előtt tartja a privát adatok védelmét is, biztosítva a felhasználónak a lehetőséget, hogy más betekintésre jogosult felhasználókat kizárhasson a rendszerből, illetve beállíthatja, hogy csak riasztási eseménykor kapjanak betekintési jogot.


A PUSH értesítési rendszernek köszönhetően nem maradunk le a rendszer eseményeiről, és azonnal reagálhatunk, ellenőrizve a riasztás kiváltó okát. Az ellenőrzéskor tapasztaltaktól függően be is avatkozhatunk, a rendszer kezelésével, vagy éppen a felvétel azonnali lementésével, megosztásával.

A HD78 kamera két kivitelben érhető el, a HD78E az ethernet hálózatra csatlakozik, míg a HD78F ethernet vagy WIFI hálózatra is csatlakozhat. A kamerák infraként a központtal BUS vonalon kommunikálnak, a különlegesség az, hogy nem csak EVO192 és EVOHD központtal, hanem az SP5500, SP6000 és az SP7000-es központtal is! Kameraként pedig 720p, mechanikus day&night IP kamerák, melyek a beépített microSD kártyára és Google Drive tárhelyre készíthetnek felvételeket, amelyeket az Insite GOLD-ban tekinthetünk meg. Az Insite GOLD felel az élő betekintésért, valamint a PUSH üzenetek megjelenítéséért is.


A mobil applikáció egyébként a rendszerrel kapcsolatos összes feladatot ellátja, mindent az applikációban végzünk el, a rendszer létrehozását / regisztrációját, az összes helyszín felügyeletét, a rendszerek és felvételek kezelését.