Predor: mobil munkaidő-nyilvántartás

PREDOR_TM_belepteto_header_01A Predor beléptetőrendszer és a hozzá tartozó munkaidő-nyilvántartó modul, évek óta sikerrel vizsgázik. A cégek és közületek speciális igényeitől kezdve egészen a nagyvállalatok komplex követelmény rendszeréig mindenhol megállja a helyét. A magyar fejlesztésű, közép-nagyvállalati Predor rendszer folyamatosan fejlődik és továbbra is igyekszik kiszolgálni a speciális igényeket. Ebből a megfontolásból fejlesztette a hamarosan piacra kerülő mobil munkaidő nyilvántartó terminálját.

  PREDOR_TM_belepteto_content_01

 

PREDOR_TM_belepteto_content_02Nem véletlen, hogy a Predor munkaidő nyilvántartó részét emeljük ki, hiszen megváltozott világunkban erre van jelenleg a legnagyobb igény, így ez a Predor modul fejlődik a legdinamikusabban. Minden munkatípusra, élethelyzetre kialakíthatjuk a rendszer beállításait, az elkészült munkaidő riportokat automatizálhatjuk és e-mailen el is küldhetjük a megadott személyeknek.

 

A vezető és beosztott között egy könnyen kezelhető, rugalmas kapcsolatot biztosit a webes felület, ahol teljes funkcionalitással működik a rendszer. A webes felület a jelen helyzetben, amikor a munkavállalók nem kerülnek közvetlen kapcsolatba egymással és a felettesükkel, különös jelentőséggel bír. Az otthon kényelméből egy böngésző felületén keresztül megtehető minden, a munkavállalót érintő bejegyzés.

Hiánypótló megoldás a speciális beléptetési területekre készített PREDOR Mobil Beléptető Terminál, amiben ugyan ezeket az értékes funkciókat találjuk!

PREDOR_TM_belepteto_content_03

 

PREDOR_TM_belepteto_content_04Az eszköz lehet fixen felszerelt, vagy teljesen mobil. Ennek köszönhetően bárhol rögzíthetőek a munkaidő adatok, így nem szükséges drága infrastruktúrát kiépíteni minden olyan helyszínen, ahol a munkavállalók dolgoznak. Nagy előny, hogy a munkavállalók kártyákkal történő trükközését sem kell figyelni, hiszen az eszköz ujjlenyomat olvasóval is rendelkezik; így másrészről magas biztonsági kockázatú helyeken is felügyelet nélkül alkalmazható.

Az olvastatásokhoz jogcímek is társulnak, így amikor a dolgozó azonosítja magát kártyája vagy ujjlenyomata segítségével, megjelennek számára a kiválasztható jogcímek és a munkaidő adatai. Például az érkezés időpontja, munkaidő egyenlege, szünetei, ledolgozott ideje vagy egyéb olyan információk, melyeket előzetesen beállítottunk a Predor szoftverben.

FŐBB TULAJDONSÁGOK:                 

• Hordozható kivitel

• Érintőképernyős kijelző

• Beépített RFID kártyaolvasó

• Suprema ujjlenyomat-olvasó

• Vezeték nélküli kommunikáció

• Önálló működés

• 99 egyedi jogcím

• 1 000 000 esemény tárolása


A Predor mindig kiemelt figyelmet fordít a telepítők és az üzemeltetők számára elkészített dokumentumok minőségére is. Minden részletre kiterjedő leírás és a beállításokat részletesen segítő dokumentáció, valamint oktató videók érhetőek el, segítve a rendszer kivitelezését és zavartalan használatát.

Annak érdekében, hogy a PREDOR valóban minden igényt kielégíthessen, a magyar fejlesztők vállalják egyedi fejlesztések elvégzését is a Predor szoftverben. Így legyen szó beléptetési funkciókról vagy munkaidő kezelésről a Predor tagadhatatlanul a legrugalmasabb választás az igényes kivitelezők és rajtuk keresztül a végfelhasználók számára.

 

PREDOR_TM_belepteto_cikk_footer