Új 4 vezetékes Hikvision kaputelefon

Megjelent kínálatunkban a Hikvision 4 vezetékes kaputelefon rendszere is! Az eddig elérhető IP alapú kaputelefonok után most egy analóg rendszeren a sor. Megfelelő választás lehet azok számára, akik régebbi egy lakásos kaputelefonok cseréjét valósítják meg.

Egyszerű felhasználás! Az eszköz semmilyen programozást nem igényel, felszerelés és a vezetékek bekötése után készen áll a használatra.

hik4vez0

A gyártói ajánlást figyelembe véve a vezetékezés RVV (sodrott) kábellel történik az alábbi táblázat szerint, de ugyanúgy megoldható UTP kábel használatával is, ahol a csavart érpárok együttes bekötésével akár 100 m távolság is áthidalható a kültéri egység és a beltéri egység között

 Átviteli Távolság (ÁT)  Kábel specifikáció 
 ÁT ≤ 10 m  RVV4*0.2 mm2
 10 m < ÁT ≤ 30 m  RVV4*0.5 mm2
 30 m < ÁT ≤ 50 m  RVV4*0.75 mm2
 50 m < ÁT ≤ 100 m  RVV4*1.5 mm2
 ÁT ≤ 100 m  4x2xAWG24 UTP Cat 5e

 

hik4vez2

Új rendszer kiépítése esetén megfelelő választás lehet az UTP-Cat5e + 2x0,5 / 100 ASRA vezeték, melynek segítségével egy vezetéken belül megvalósítható a kommunikáció átvitele, valamint az elektromos zár megtáplálása is, hiszen a kültéri egység 1 db relé kimenettel rendelkezik.

https://www.powerbizt.hu/termekek/utp-cat5e-2x05-100-asra/2384

A rendszer 1 lakásos szettként vásárolható meg, de a beltéri egységek száma kibővíthető maximálisan 3 db-ra, míg a kültéri egységek száma 2 db-ra. Amennyiben több beltéri egységet alkalmazunk, a becsöngetés idejében a kép az összes beltéri egységen egyszerre jelenik meg.
A kültéri egység beépített fényérzékelővel rendelkezik, melynek köszönhetően alacsony fényviszony esetén a kamera automatikusan átkapcsol éjszakai módba. Az IR megvilágításának hatótávolsága 2 m.

Igény esetén a beltéri monitoron megjeleníthető a kültéri egység képén kívül plusz 1 db analóg kamera képe is.

hik4vez3

A kaputelefon audio egységei zajcsökkentéssel és visszhang kioltással rendelkeznek, technológia tekintetében pedig half-duplex hangátvitelt tesznek lehetővé.