Itt van most: Hírek / A részletGAZDAGSÁG BOLDOGÍT!

A részletGAZDAGSÁG BOLDOGÍT!

 

8 MP - Ultra HD analóg Techson kamerák nagyító alatt. 

Amennyiben a felbontás az elsődleges igény és nem számítanak az extrák, mint az analitikai funkciók, akkor egy nagyon hatékony összeállítást mutatunk.

Techson_nagyito

Tesztjeink azt igazolják, hogy nem minden UHD felbontású kamera képe jó minőségű. Hiába a nagy pixelszám, ha a képalkotás nem megfelelő.

A TechSon TCA EB2 széria kiváló minőségű, 8 megapixeles képérzékelője egészen meglepő képminőséggel ajándékoz meg bennünket. Rendszerbe illesztés és vegyes alkalmazás terén: minden hangszeren játszik az EB2 széria, hiszen bármilyen gyártmányú analóg és analóg HD rögzítőre csatlakoztatható. AHD - TVI - CVI - CVBS (habár ez utóbbi használata nem előnyös, hiszen az UHD felbontás elvesztésével jár).

Techson_kulonbseg_ 

A kiváló, 8 megapixeles képhez a képalkotás minőségén túl a jelátvitel minősége is fontos, főként nagyobb távolságok esetén. A TechSon TCA EB2 kamera széria képe több, mint 150m-re továbbítható RG59-es koaxon és HD balunnal ellátott, UTP CAT-5E kábelen egyaránt.

Techson_kamera+felvevo_tablazat

Lens_test_kicsi_

Kivitelüket tekintve a széria teljes, összesen hatféle kiépítésben elérhető: kompakt, csőkamera, valamint eyeball formájú házakban, több méretben, fix vagy akár motorzoomos kivitelben.

Kamerák

 kepcsokor_kamerak

A 8 MP Techson EB2-es kamerák CoC-n keresztül elérhető OSD menüjében két fokozatban csökkenthető a kép felbontása. 5 MP, illetve 4 MP üzemmódra is beállítható. Az előbbi 20 FPS-re, míg az utóbbi 25 FPS-re gyorsítja a képfrissítést. Fontos lehet még, hogy az 5 megapixeles felbontás kivételes módon a képarányt is átállítja 16:9-ről 4:3-ra, így az örökölt 4:3-as rendszerekhez is könnyen illeszthető. AHD és TVI rendszereken a felbontások mindegyike elérhető, míg CVI rendszerben csak a 8 és a 4 megapixeles üzemmód választható.

Felbontasok_Folyoso_4k_

A maximális felbontás rögzítéséhez a 8 MP Techson BeSmart rögzítőit ajánljuk, mert így analitikai funkciókkal is gazdagodhatunk, és kedvünkre variálhatjuk az AHD – esetünkben UHD – vagy IP kamerák számát, amely egy meglévő rendszer átalakításakor vagy bővítésekor nagy segítség.

Videó rögzítők

kepcsokor 620x300_v4