A SmartSpeed IP-rögzítők teljes palettája elérhető a Power Kft.-nél.

Techson_SmartSpeed_SS52xx_hir

Az új, 5-ös sorozatú SmartSpeed NVR-ek mindegyike képes a korszerű H.265-ös videokódolás feldolgozásárára, és akár egyszerre az összes csatornán le tudják rögzíteni nagy felbontású, akár 5 megapixeles kamerák képeit.
A választék kellően széles: 4-től egészen 64 csatornásig választhatunk készüléket, és a beépíthető merevlemezek száma is változatos. 1, 2, de akár 8 merevlemezes NVR is található a kínálatban. A rackbe szerelhető, nagyobb készülékek mellett kaphatók kisebb, akár otthoni célra is használható rögzítők is.

TC-DVR-SS52xxIP_hir

SS5200IP NVR-ek:
Kompakt méretű, divatosan letisztult külső, 4 – 8 – 16 kamerás, 1 HDD-s készülék.
A villámgyors és intuitív SmartSpeed felület mellé a 0 dB-es, zajmentes működés teszi a családi házakba, otthonokba vagy irodákba harmonikusan illeszkedő megfigyelőrendszer központjává.
A négy és nyolc csatornás készülék PoE változatban is elérhető. A 16 csatornás NVR videokimenete meghajtja a 4K televiziókat és monitorokat is.

TC-DVR-MN52xxIP_hir

MN5200IP NVR-ek:
8 – 16 – 32 csatornás, 2 HDD-s, közepes méretű, de már rackszekrénybe is elhelyezhető videorögzítő. Az akár 12 terabájtra is növelhető tárterület miatt a család méltán legnépszerűbb tagja. Az akár 4K felbontású HDMI kimenet részletgazdag élőkép megjelenítést szolgáltat.

TC-DVR-LN52xxIP_hir

LN5200IP NVR-ek:
A 32 vagy akár 64 kamerás projektek nélkülözhetetlen eleme. A nagy terhelhetőség és a beszerelhető 8 HDD által biztosított közel 50 terabájtnyi kapacitás jellemzik. Különlegességei a duál gigabites ethernet csatlakozó, amellyel a kamerák hálózata leválasztható a vállalati hálózatról, valamint kettőzött videokimenet, amely két egymástól függetlenül beállítható monitor csatlakoztatható. Az LN5200IP NVR-ek kivételes erejét az egyidejű, 64 csatornás betekintés és az eközben végzett 16 csatornás visszajátszás, valamint a mentések háttérben történő futtatása bizonyítja.

Tovább a rögzítőkhöz