Analitika 5MP felbontásban – a BELÉPŐ SZINTEN!

A Techson ÚJ 5MP_EA1 – kamera szériája

A TechSon IP-kamerák EA1-es családja öt új kamerájának legfontosabb tulajdonsága, hogy a mozgásérzékelésen túl videoanalitikai funkciókkal lettek felvértezve.

Az 5MP felbontású IP széria különböző objektívvel – 2,8 mm Fix / 2,8–12mm varifokális – került forgalomba, ami mérésünk alapján 93° és 33–92° látószöget biztosít. A széles körben alkalmazható EA1 kamerák kompakt és eyeball házban kaptak helyet.
Az éjszakai képminőség kiemelkedő az MDN funkciónak és az új, rendkívül erős HiPower LED infrareflektornak köszönhetően.
Nagyon jó alapokkal rendelkező, belépő szintű kamera szériáról beszélünk, amihez most VCA analitikai funkciók társultak...

Az egyre erősebb processzorok, az egyre gyorsabb technológia újabb és újabb funkciók megvalósítását teszik lehetővé. A megnövekedett processzorsebesség egyrészt lehetővé teszi a H.264-nél több, mint harmincszor összetettebb H.265 tömörítő kodek használatát, valamint megnyílik az út egyéb, intelligens szolgáltatások irányában is. Ilyen szolgáltatás például az analitika. Az egyszerű, képtartalomváltozáson alapuló mozgásérékeléshez képest az analitika egy magasabb rendű algoritmus, amely a képen mozgó objektumok irányát is figyelembe veszi. Vonalátlépés esetén a vonallal párhuzamos és az előre meghatározott iránnyal ellentétes mozgások nem okoznak riasztást. Így az analitikai funkciók, amelyekből a területre behatolás és a vonalátlépés került az EA1-es kamerákba, hatékonyan csökkentik a téves riasztások számát, és pontosabb információval szolgálnak a megfigyelt területen történt eseményekkel kapcsolatban.


A Techson EA1 széria kameráihoz KATTINTS IDE