Új kültéri hang- és fényjelző a kínálatunkban!

city led plus 1 - 108px

A gondos tervezés eredményeképpen az AVS egy olyan szirénát kínál, amely esztétikus kialakítása mellett a leggyakoribb telepítési és felhasználási igényekre ad megoldást.

A több indító bemenet, a több szólam, a beállítható hangerők, az akkumulátorról előre elvégezhető programbeállítás csak pár tulajdonság a sok közül!

Ez az AVS gyártó CITY LED PLUS nevű, kültéri, akkumulátoros hang- és fényjelzője.

 

DESIGN – A CITY LED PLUS szirénát esztétikus megjelenése alkalmassá teszi olyan helyszíneken történő telepítésre, ahol a funkcionalitás mellett a design is fontos szerepet kap. Fontos megemlíteni, hogy a sziréna két további – egy szénszálas és egy fényes króm – kivitelben is kapható.

EXTRA FUNKCIÓK – A hagyományosnak mondható szabotázs kapcsoló mellett a sziréna olyan különleges funkciókkal bír, mint a beépített rezgés- és hőérzékelő. Ezeknek az érzékelőknek a jelzését a fedélkapcsolóval tetszés szerint kombinálva küldhetjük ki a szabotázs kimeneten. A fő villogó egy nagy fényerejű LED, mely hatékony alternatívája a hagyományos, izzószálas megoldásnak. city led plus 2

KIEGÉSZÍTŐ BEMENETEK – A normál indító bemeneten kívül a CITY LED PLUS rendelkezik további két bemenettel, melyekhez egyaránt rendelhető másodlagos hang- és fényjelzés, akár a kiegészítő LED-ek, akár a sziréna saját villogójának aktiválására. Ez kiválóan alkalmas a riasztórendszer állapotának visszajelzésére, de akár elsődleges riasztás memóriaként is használható.

PROGRAMOZHATÓSÁG - A sziréna egy egyszerű metódus szerint programozható, mely lehetővé teszi, hogy hang-fényjelzőnk működését teljes mértékben saját igényeinkre szabjuk. Állítható például az indítás típusa (negatív, pozitív, ellenállásos indítás), elsődleges és másodlagos hangminta, valamint ezek hangereje...
A programozást két - az alaplapon elhelyezett - gombbal végezhetjük el, ahol az egyik gomb a szekciókat, míg a másik a szekciókon belüli értékeket lépteti.
A programozáshoz mindössze az akkumulátort kell csatlakoztatni, tehát nem szükséges a központ felőli megtáplálás – a beállításokat előre is elvégezhetjük.

KARBANTARTÁS - a telepítés és a karbantartások megkönnyítése érdekében a sziréna alaplapjának alsó részén található egy rés, ahová az eltávolított külső burkolat stabilan bepattintható a szerelés idejére. A belső páncél szintén felakasztható az erre a célra kialakított furat segítségével az alaplapra, tehát mindkét kezünk szabadon marad...
A felszerelés megkönnyítésére a csomagban található egy kis vízmérték, mely az alaplapon elhelyezett résbe pattintva segít a pontos rögzítésben anélkül, hogy még egy plusz szerszámra, egy vízmértékre lenne szükség.

MINŐSÍTÉSEK – A CITY LED PLUS sziréna rendelkezik minden olyan minősítéssel, mely a magyarországi forgalmazáshoz szükséges, többek között Grade3 minősítéssel is!

 

city led plus 3