Bemutatkozik a kínálatunkban a Zyxel

Bemutatkozik a kínálatunkban a Zyxel

A Zyxelnél első a kreativitás, így képesek kiszolgálni a felhasználók számtalan igényét, világszerte.

Ez a hozzáállásuk nem változott a kezdetek óta, amikor is 1992-ben megalkották a világ első integrált 3-az-1-ben adat/fax/hang modemét.

Az innovációt középpontba helyező és ügyfeleit kiemelten kezelő Zyxel Networks Corporation közel 30 éve segíti az embereket „összekapcsolódni” a világhálón keresztül.

A hálózati technológiák területén elért kiváló adaptálási és innovációs képességeiknek köszönhetően pontosan tudják, hogy a telekommunikációs szolgáltatóknak, valamint az üzleti és otthoni felhasználóknak milyen elvárásaik vannak, ha hálózati kapcsolódásról van szó.

A közel 30 évnyi hálózatépítési tapasztalatuk alapján azt látják, hogy a világon megvalósítható lehetőségek nagy részét korlátozza a lassú, megbízhatatlan vagy akár egyáltalán nem elérhető hálózati hozzáférés.

Ezért a Zyxel a problémák megoldására helyezi a hangsúlyt, és segít feloldani ezeket a korlátokat azáltal, hogy nem csupán a technológiát teszi elérhetővé, hanem teljes termékportfóliót nyújt és komplett megoldásokat szolgáltat.

Ilyen komplett megoldás a Multi-Gigabites switchek és a WiFi 6 is.

Ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy valódi WiFi 6 élményt nyújtson a felhasználók számára.

A 3.55 és 2.9 Gbps WiFi sebességet úgy tudja elérni, hogy 2.5 vagy 5 Gbps multi-gigabites ethernet porttal van felszerelve, amely lehetővé teszi a gigabit fölötti hálózati sebességet a meglévő infrastruktúrán újra kábelezés nélkül.

A Zyxel így biztosítja az iskolák, a szállodák és a kiskereskedelmi üzletek számára is, hogy könnyen frissítsenek a legújabb WiFi 6 technológiára jelentős extraköltség nélkül.

 

A WiFi 6 igazi gerince a Multi-Gigabites switch.

A WiFi 6-nak magasabb sebességű LAN kapcsolatra van szüksége (>1 Gbps).
A Multi-Gigabites Switchek támogatják a legfrissebb 802.3bz szabványt, így alkalmasak a magas LAN oldali sebességet igénylő eszközökhöz, mint például a WiFi 6 (11ax) hozzáférési pontok. Ezek a switchek típustól függően 2.5 Gbps/5 Gbps és 10 Gbps uplink porttal is rendelkeznek.


Miért nem kell újra kábelezni a meglévő hálózatot?

802.3bz-ethernet-cables-compressor Mert a speciális switch segítségével a hagyományosnak számító Cat5e kábelezésen is elérhetővé válik a 2,5 Gbps sebesség; ami Cat6 kábelen 5 Gbps adatátviteli sebességet. Ezeket az értékeket 100 méteres távolságig élvezhetjük. A sebességet növelő tulajdonságot hivatalos nevén 802.3bz szabványnak nevezzük, ami 2016-ban azért vált szükségessé mert az 1 Gbps-ról 10 Gbps-ra való ugrás költsége megfizethetetlen volt, ez azóta kiforrott megoldássá vált.