Egyszerű védelem a Zyxel USG Flex tűzfalakkal

zyxel_usg_flex_hardver_tuzfal_fejlec_1200x630_VEGLEGES

Egyszerű védelem a Zyxel USG Flex tűzfalakkal

Sajnálatos módon a kiber támadások száma folyamatosan növekszik, egyetlen platformot vagy készüléket sem kímélnek, így a biztonságtechnikai rendszerek sincsenek biztonságban!

Sokkal kifinomultabb módon jelentkeznek a támadási kísérletek, mint régebben, amiket egyre nehezebb észre venni. A hétköznapokból tudjuk, hogy ha üzenetként érkezik a támadás, az már nem gépi fordítóval készül; valamint a linkek, amik a támadás csapdáiolyan oldalakat takarnak, amik a megszólalásig hasonlítanak az eredetiekre.

Zyxel_termekkep

Gyakran előfordul, hogy itt bármilyen interakció nélkül is a kártékony program behatol a rendszerbe és beláthatatlan károkat okoz, adatlopás, zsarolóvírus, trójai, backdoor és még szinte a végtelenségig lehetne a sort folytatni.

A biztonságra áldozni szükséges és van hatékony megoldás a valós veszélyre!

Az E-mail-ben érkező csalások kivédése lehetséges, még akkor is, ha valaki már  kattintott a kapott hivatkozásra.

 

kozossegi_media_kepEzt úgy hívják, hogy Geo IP cím szűrés, ebben az esetben kizárólag a beállított régiókból, IP cím tartományokból engedi a tűzfal a kommunikációt és a letöltéseket is. Így gyakorlatilag véletlenül sem lehet kárt okozni, mivel a tűzfal mindkét irányból megvizsgálja az adatforgalmat és mielőtt a kapcsolat kiépülne, tiltja a hozzáférést.

Ha valóban ismert a feladó és ennek ellenére tiltásban van, egyszerűencsak fel kell venni az adott IP címet a listára, természetesen megfelelő ellenőrzés után.

 

bizt_fenyegetesek_blokk_kep

 

Zyxel USG Flex széria a megfizethető védelem!

Az USG FLEX többszintű védelemmel rendelkezik, különféle típusú fenyegetésekkel szemben.

 •        

  ·         URL fenyegetés/behatolás szűrő, a rosszindulatú programok és a behatolás megelőzése blokkolja a külső támadásokat.

 •  

  ·         Application Patrol és a webszűrés korlátozza a felhasználók nem megfelelő alkalmazásainak használatát vagy a webes hozzáférést.

 •  

  ·         A TLS 1.3 támogatásával SSL-ellenőrzéssel megszünteti a titkosított forgalom vakfoltjait.

  ·         VPN szolgáltatások a biztonságos távoli kapcsolatokhoz.

 

Mindezek együtt védik meg a hálózatot a biztonsági résektől. A licencek rugalmasan kezelhetőek, csak azt a modult veszed meg amire szükséged van.

 

zyxel_footer