Elindult a regisztráció a mezekért!

Puskas_Arena_Magyar_mez_Dahua_landing_650px

A Dahua promóciós mezeinek igénylésétől már csak pár kattintás választ el!

A mezek igénylésének feltétele, hogy egy bizonylaton vásárolj Dahua termékeket nettó 150 000 Ft feletti értékben.
Ezután máris jogosulttá válsz egy mez igénylésére.

A promóció a 2021. június 1. és július 9. közötti vásárlásokra érvényes.

A regisztrációhoz KATTINTS IDE

 

Promóciós szabályzat – Dahua szurkolói mez akció

1. A promóció szervezője

A játék szervezője a Dahua Technology Hungary (promóció szervező), szerződött, hivatalos viszonteladó partnereivel együttműködésben.

2. A promócióról

2.1. Jelen Részvételi- és Játékszabályzat a szervező által lebonyolított, a hivatalos közösségi média csatornáin, valamint viszonteladó partnerein keresztül biztosított tematikus akció.

2.2. A promócióban való részvétel a jelen Részvételi szabályzat automatikus, minden további jognyilatkozat nélküli elfogadását jelenti (a továbbiakban: szabályzat).

2.3. A promóció szervezését, lebonyolítását, valamint az adatkezelést, a Szervező hivatalos viszonteladó partnereivel közösen szervezi.

3. A promóció tárgya

3.1. Adidas Squadra típusú, Dahua logóval, illetve Magyarország felirattal ellátott szurkolói póló, amely egyösszegben nettó 150 000 Ft feletti Dahua termékek vásárlása esetén jár. A megjelölt összeghatár többszöröséért történő vásárlás esetén is 1 db póló adható a vevő részére.

4. A promóció időtartama

4.1. 2021. június 01. – július 09., illetve a promóciós készlet erejéig.

4.2. A promóciós készlet kimerülése esetén a Szervező, illetve a hivatalos viszonteladó partnere a promóciót azonnali hatállyal leállíthatja.

5. További megjegyzések

5.1. A Szervező fenntartja a jogot, hogy manipuláció, szabálytalan játék, visszaélés vagy ezek gyanúja esetén a promócióból bármely igénylőt indokolás nélkül azonnal kizárjon.

5.2. A szurkolói póló átvétele a hivatalos Dahua forgalmazó üzletében/telephelyén lehetséges, vásárlást követően vagy a megrendelt áru átvételekor.

7. Adatkezelés

7.1. A vásárló/igénylő adatszolgáltatása önkéntes, ám a promóciós póló átvételének feltétele.

Kezelt adatok: Név, cégnév, telefonszám, e-mail cím, a promócióba bevonni kívánt számla sorszáma.

7.2. A Szervező az adatkezelési és adatfeldolgozási tevékenységet az igénylő önkéntes hozzájárulása alapján, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.), valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 (2016. április 27.) sz. Általános Adatvédelmi Rendeletében (a továbbiakban: GDPR) foglalt rendelkezéseinek megfelelő módon végzi.