Itt van most: Hírek / EVOHD – HD88 akciós szettek

EVOHD – HD88 akciós szettek

Ügyfeled kültéri védelmet keres?

Adj neki többet!

Építsd ki a tökéletes kültéri védelmet, ami nem csak korai stádiumban jelzi a behatolót, hanem videós ellenőrzési lehetőséget is biztosít!

Mennyiért is?

Akciós szettjeinkkel most a hagyományos kültéri védelemnél is olcsóbban!

A szetteket itt találod: Paradox HD akció I. és Paradox HD akció II.

hd1-hd2 600px

A Paradox folyamatosan dolgozik saját integrációs megoldásain, melynek leglátványosabb eleme a videó integráció.

A HD88 amellett, hogy egy tökéletes kültéri, kisállat-tűrő mozgásérzékelő, tartalmaz egy 720p felbontású IP kamerát is, amely bármikor biztosítja a védett területre való betekintést, valamint jelzések esetén a felvételek készítését.

A Paradox videórendszer akár 16 db kamerából állhat, vegyesen HD78 és HD88-as érzékelőkből. A HD78 a beltéri, míg a HD88 a kültéri védelem tökéletes eszköze. Egy EVOHD központ körülbelül 5 db kamera tápellátására alkalmas, de a PS25 / PS45 segédtápok segítségével megoldható a nagyobb számú eszköz tápellátása is.

A rendszer kezelésére az Insite Gold applikációt használhatjuk, melyen keresztül kezelhető a riasztó, vezérelhetőek eszközök és nem utolsósorban betekinthetőek a kamerák és menthetőek a felvételek.

IG 500px

De mikor válasszuk?

Mondhatnánk, hogy akkor, amikor az ügyfeled nem is keres kamerarendszert. A Paradox rendszere nem a professzionális megfigyelőrendszerekkel versenyez. Viszont minden olyan helyen, ahol kültéri megoldást keresnek, most a normál kültéri rendszer áráért befér egy olyan rendszer, ami lehetőséget biztosít az események videós ellenőrzésére is, sokkal hatékonyabb védelmet biztosítva.
Különleges integráltságának köszönhetően pedig az ipari rendszerek lehetőségein túlmutató funkciókat is biztosít!
Mik is ezek? Lássuk hát!

1. Nem készülnek felesleges felvételek
A felvételkészítés a mozgásérzékelő saját, és két másik zóna jelzése esetén indulhat – nem pedig a környezet optikai változása miatt. Vagyis nem lesznek gépkocsilámpa-fénypászmák, hulló falevelek miatt TB-nyi méretű felesleges felvételeink, melyekben megtalálni egy valós eseményt kész rémálom.

2. Változtatható felvételi üzemmód élesített / hatástalanított rendszernél
Igen, a Paradox rendszere ezt is figyelheti. Készíthetünk felvételt minden mozgásjelzés esetén – de azt is megadhatjuk, hogy kikapcsolt rendszernél ne készüljenek felvételek. Ráadásul ezt kameránként tehetjük, vegyesen – azt is lehet, hogy amikor otthon vagyunk, akkor a lakáson belül ne, de a kültéren továbbra is készüljön felvétel, élesített állapotnál pedig mindenhol.

3. Egy applikációból elérhető minden
Ez is nagyon fontos. Különálló rendszerek esetén egy applikációból majd nyugtázom a riasztás tényét, majd egy másikat előkeresve és megnyitva, egy külön autentikációval jutok el a kamerákig, amelyek addigra már csak a behatoló hűlt helyét mutatják... A felvételt megtalálni sem lesz egyszerű, ha a riasztóm órája máshogy jár, mint a kamerarendszeremé... Itt viszont, riasztás esetén belépve azonnal a képekhez jutunk, ami még a késleltetett streamnek köszönhetően nagy valószínűséggel az elkövetőt fogja mutatni, vagy egy kattintással elérhetem a riasztáskor készült felvételt.

4. Biztonságos felvételek
Az egyik funkció hozza magával a másikat. A takarékos felvételkészítés miatt nagyon könnyű megoldani a felvételek biztonságos tárolását. A kamerák a felvételeket a bennük lévő uSD kártyára rögzítik, és a felvételek azonnal átmenthetőek a mobilunkra is. De biztonsági mentési lehetőséget is kínál a Paradox – pár kattintással hozzárendelhető bármely (vagy mindegyik!) kamera az ügyfelünk Google Drive tárhelyéhez, így minden elkészült felvétel késedelem nélkül feltöltésre kerül.

5. És ha már biztonság – Privát adatok védelme
A mai világ egyik kulcskérdése. A Paradox biztosítja a rendszer tulajdonosának a többi felhasználó betekintési jogainak kezelését. Háromféle jogú felhasználó lehet a rendszerben. Az első, aki hozzáférhet a rendszerhez kezelési szinten, de nem láthat képeket. A második, aki minden képet láthat, és végül a harmadik, aki csak riasztás után egy 15 perces intervallumban tekinthet be. A tulajdonos egyébként bármikor egy gombnyomással kizárhat minden más betekintésre jogosultat a rendszerből.

Tehát kinek is ajánljuk?

- Mindenkinek, aki örülne a plusz lehetőségnek a kültéri védelme mellé és nem is gondolt kamerarendszerre.
- Aki kihasználja az integráltságból fakadó előnyöket, a minimális felesleges felvételt és az egy applikáció adta kényelmet.
- Aki egyszerűen akarja biztonságban tudni a felvételeket.
- Aki félti a privát szféráját.

És hamarosan NVR szoftver is érkezik – így akár folyamatos felvételek is készíthetők, teljes alternatívát kínálva az önálló kamerarendszerekkel szemben.

Paradox – a riasztórendszer.