FIREless rádiós tűzjelző rendszer


FIREless
rádiós tűzjelző rendszer

Elérhetővé vált palettánkon a profi rádiós tűzjelző rendszer, a magyar fejlesztésű FIREless.

FIREless_termekcsokor_650px

A legszigorúbb európai előírásokat is teljesíti, szinte egyedüliként a piacon!

A FIREless teljes palettát kínál, az adó-vevő transzponderek (WTR-LCD ADDR; WTR ADDR; WRT-LCD FULL; WTR FULL) mellé rádiós füst (WDB-O), hősebesség (WDB-HR), hőmaximum (WDB-HF) és multiérzékelő (WDB-OH), rádiós kézi jelzésadó (WMC-RED) és rádiós hang (WSO-R), illetve hang- fényjelzők (WSF) is elérhetőek. Bármely más eszköz illesztéséről, valamint a vezérlések megoldásáról a rádiós I/O (WIO-R) modul gondoskodik.

A megfelelő lefedettséget a 868 MHz-es frekvencián dolgozó egyedi kommunikáció, valamint az alkalmazható RSSI átjátszó modulok biztosítják.
A gondos tervezés, a különleges technológia, a rendkívül alacsony fogyasztás és a gondosan méretezett elemek biztosítják az évekig elemcsere-mentes üzemet és a páratlanul magas megbízhatóságot.

Minden transzponder 30 eszközt fogadhat. Egy területen, rádiófrekvenciás szempontból maximum 12 db transzponder használható, ami összesen 360 eszközt jelent.

Kiépíthetünk önálló vagy vegyes rendszert. A transzponder képes önálló működésre, ilyenkor a szöveges LCD kezelő minden szükséges információt biztosít. Az önálló transzponder nem csak 24 V DC, hanem 12 V DC betáplálást is elfogad, így akár Paradox riasztórendszerek kiegészítője is lehet.


FIREless_Onaloan-Riasztokozponttal


Több transzponderes vagy vegyes rendszer esetén alkalmazhatjuk hagyományos központtal vagy akár címzett rendszerrel is.

Hagyományos központjaink közül bármelyikkel használhatjuk, így kiegészítője lehet a Global Fire Orion központcsaládnak, valamint a Paradox Hellas - Matrix, Fighter és SmartX (hagyományos bemenet) családjainak.

FIREless_FighterXT_kozponttal


Címzett illesztés esetén a FIREless transzponderei kezelik az Apollo XP95 protokollt, így a kínálatunkban megtalálható SmartX központokkal tökéletesen működik (címzett hurkon), valamint alkalmazhatjuk a Global Fire Junior és JUNO-NET központjaival, mivel a gyártó kompatibilissé tette transzpondereit a Global Fire GFE protokolljához is.


FIREless_SmartX_kozponttal


Mernokok_Oda_tegyedA könnyű tervezhetőség, gyors szerelhetőség és az akár teljes mértékben eltűnő kábelezési költség (főleg a tűzálló kábelezés!) minden tervező és kivitelező számára biztosít versenyelőnyt.
Az ügyfelek akár menet közben változó igényeit többé nem köti meg a kialakított kábelezés rugalmatlansága, hiszen a rádiós érzékelők áthelyezése, vagy számuk bővítése minden eddiginél egyszerűbb.

A FIREless eszközeivel nincs szükség költséges nyomvonalak kialakítására, nem kell építőipari segédmunka, nem jár szennyezéssel, leállással és kieséssel a rendszer telepítése.
Legyen szó egy éppen elkészült új irodaházról vagy különleges műemlékről – a rádiós eszközöket a különleges védelmet élvező műemlék épületekben, templomokban vagy múzeumokban is felszerelhetjük, nem kell keresztülvésnünk évszázados freskókon.

Muemlek_belso


Időszakos kiállítások?

Idoszakos_kiallaitas

 

Folyton át- meg átvariált irodaház bérlemények?

Hajtepo_ember

 

Mi sem felel meg jobban ezeknek az igényeknek, mint egy rugalmasan mozgatható
és bővíthető vezeték nélküli rendszer.Fireless_logo_kozepes

Ezek a kérdéseid?

A választ mi tudjuk: FIREless.

 

A termékeket megtalálod ITT.fireless_szoveges_650px