Itt van most: Hírek / FONTOS INFORMÁCIÓ!

FONTOS INFORMÁCIÓ!

Kedves Partnerünk!

Folyamatos figyelemmel kísérjük a nemzetközi és hazai viszonylatban is sokakat foglalkoztató, a közegészségügyre is esetlegesen befolyással bíró koronavírussal kapcsolatos helyzetet.

Az esetleges kockázatok kezelésében fokozott elővigyázatossággal járunk el.
A megfelelő gondosság mellett továbbra is célunk, hogy a megszokott magas minőségben álljunk Partnereink rendelkezésére és maximálisan törekedjünk a vevői igények kielégítésére.

szurke_csik

Frissítés: 2020. 03. 23.

INGYENES kiszállítási szolgáltatásunkat ideiglenesen kiterjesztettük! Munkanapokon 13:00-ig leadott rendeléseket díjmentesen szállítjuk ki Budapesten belül és az agglomerációs településekre (részletes lista ITT), az általad választott címre 17:00-ig. A következő munkanapra pedig az ország bármely pontjára. A rendelés határidejét, aznapi szállítási módra, délután 13:00-ig meghosszabbítottuk.

szurke_csik

Frissítés: 2020. 03. 18.

Üzleteinknél csengővel jelezve, a BEJÁRATNÁL tudjuk átadni az összekészített rendelésed becsomagolva.
Kiszolgálási szünetben az ajtókat zárva tartjuk.
Kérjük, hogy amennyiben sor alakulna ki a sorban állók tartsanak egymástól legalább 1 méter távolságot.
Szervizelendő eszközöket és visszárukat becsomagolva, a letölthető nyomtatvánnyal vagy bármilyen írásos leírással együtt a bejáratnál tudjátok leadni.

szurke_csik

Frissítés: 2020. 03. 17.

MEGVÁLTOZOTT NYITVATARTÁS!
A 03. 16-án kiadott kormányrendelet alapján minden telephelyünk nyitvatartása visszavonásig megváltozott.
Az új nyitvatartás: H–P: 8:00–15:00
Aznapi szállítás esetén bankkártyás utánvét kifizetésre nincs mód, amennyiben erre igényt tartasz válaszd másnapi házhozszállítás lehetőségünket
Express-One futárszolgálatunkon keresztül.
Az ÁFA tv. 169 § és 170§, valamint a 24/1995. (XI.22.) PM rendeletértelmében a számla aláírás nélkül is befogadható, ezért számláinkat pdf formátumban fogjuk megküldeni, az Önök által megjelölt email címre, ill. a csomag küldés esetén papír alapon is. Hiteles másolatot jelen esetben szintén csak email-en tudunk küldeni.

A jelenleg kialakult általános egészségügyi helyzetre hivatkozva szeretnénk tájékoztatni, hogy a Power Kft. csapata folyamatos munka végzése biztosított, minden szolgáltatásunkat zavartalanul üzemeltetünk, ezért ügyfeleink és kollégáink egészségének megóvása érdekében az alábbi intézkedéseket hoztuk:
• Telephelyeinken dolgozó kollégáink létszámát felére csökkentettük,
   munkájukat mai naptól már otthonról végzik
• Személyes konzultációkat egyéb kommunikációs csatornákra tereltük
• Irodáink nyitvatartását a kormányrendeletnek megfelelően lerövidítettük
• Üzlettérben dolgozó munkatársainkat FFP2 minősítésű védőfelszereléssel láttuk el
• Kéz és felület fertőtlenítőket helyeztünk el minden pultra

FONTOS! Ezeket az intézkedéseket közös védelmünk érdekében vezetjük be, átvételi területeinket folyamatosan fertőtlenítjük.

Online webáruházunk továbbra is üzemel, megrendeléseiteket a nap 24 órájában fogadjuk. Otthonról dolgozó kollégáink továbbra is állnak rendelkezésükre telefon és e-mailen kereskedelmi, műszaki, pénzügyi, szerviz vagy éppen rendelésekkel kapcsolatos kérdésekre.

Kiemelt figyelmet fordítunk az egészség megőrzésére, folyamatos terméktámogatásra és árukiszolgálásra a következő időszakban is, kérjük a fenti korlátozásokkal kapcsolatos megértéseteket!

szurke_csik

 

Kérünk, hogy ügyfeleink és kollégáink egészég megőrzése érdekében rendeléseidet webshopunkon keresztül add le,
és válassz 1 munkanapos vagy aznapi házhozszállítási lehetőségeink közül.
Tájékoztatunk, hogy Budapesten belüli aznapi csomagkiszállítás szolgáltatásunk gyakoriságát kiterjesztettük. A kiszállítást végző futárszolgálat naponta több alkalommal, különböző időpontokban fogja megkezdeni a csomagjaink Budapest és agglomerációs településekre történő kiszállítást (részletes lista itt). Ezzel egyidejűleg holnapunkon a választható időablakot aznapi szállítási módra délután 13:00 óráig meghosszabbítottuk.
Elővigyázatossági okokból minden telephelyünkön megszüntetjük a készpénzben történő fizetést.
Műszaki támogatásunk telefonon és e-mailben változatlanul üzemel,
de megkérünk mindenkit, hogy kerülje a személyes kapcsolattartást.
Oktatásainkat kizárólag webinárium formájában tartjuk meg.
A személyes műszaki konzultáció szolgáltatásunkat megváltoztatjuk, továbbra is lehetőséget biztosítunk privát konzultációra online formában.
Időpont foglalásokat a megszokott linken keresztül fogadunk. (Link)

 

Köszönettel:
Power Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft.