FONTOS! Járványügyi intézkedéseink!

Kedves Partnerünk!

Működésünkben az alábbi intézkedéseket vezetjük be:


Csenget_ikon


Minden telephelyünkön 2021. 03. 08-tól az üzletekben történő személyes kiszolgálás átalakul. Kizárólag bejárati ajtón kívüli, előre leadott rendelés átvételére lesz lehetőség.

 


Csomag_www_ikon


Kérünk, hogy ügyfeleink és kollégáink egészég megőrzése érdekében rendeléseidet webshopunkon keresztül add le, és válassz 1 munkanapos vagy aznapi házhozszállítási lehetőségeink közül.


Teherauto_ikon


Tájékoztatunk, hogy Budapesten belüli aznapi csomagkiszállítás szolgáltatásunk változatlanul a bővített időkapuval működik tovább délután 1 óráig. A kiszállítást végző futárszolgálat naponta több alkalommal, különböző időpontokban fogja megkezdeni a csomagjaink Budapest és agglomerációs településekre történő kiszállítást
(részletes lista 
itt).


No_cash_ikon


Elővigyázatossági okokból minden telephelyünkön megszüntettük a készpénzben történő fizetést 03. 08-tól visszavonásig.


A megfelelő gondosság mellett továbbra is célunk, hogy a megszokott magas minőségben álljunk Partnereink rendelkezésére és maximálisan törekedjünk a vevői igények kielégítésére.


Szamla_ikon

Az ÁFA tv. 169 § és 170§, valamint a 24/1995. (XI.22.) PM rendelet értelmében a számla aláírás nélkül is befogadható, de nem minősül elektronikus számlának. Bizonylatainkat (kimenő számla, szállítólevél) ezentúl pdf formátumban fogjuk megküldeni, az általatok megjelölt email címre, ill. a csomag küldés esetén papír alapon is. Hiteles másolatot jelen esetben szintén csak email-en tudunk küldeni.

 

 


Oktatas_www


Műszaki támogatásunk telefonon és e-mailben változatlanul üzemel, de megkérünk mindenkit, hogy kerülje a személyes kapcsolattartást. Oktatásainkat kizárólag webinárium formájában tartjuk meg. A személyes műszaki konzultáció szolgáltatásunkat megváltoztatjuk, továbbra is lehetőséget biztosítunk privát konzultációra online formában.
Időpont foglalásokat a megszokott linken keresztül fogadunk: (
link)


Köszönettel:
Power Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft.