Hikvision ColorVU kamerák 2.0 újdonságai

colorvu2_head

Második generációs ColorVu kamerák a Hikvision kínálatában

A Hikvision új ColorVu kínálatot dobott piacra az élénkebb, 24/7 színes képalkotás érdekében, továbbá elsőként vezette be a 4K felbontást és a motorzoomos lencséket a mindig színes kamerák világába.

A videó megfigyelésben a színekkel kapcsolatos információk elengedhetetlenek az események részleteinek azonosításához, különösen éjszaka. Az infravörös megvilágítású hagyományos kamerák csak fekete-fehér képeket szolgáltatnak éjszakai megfigyeléshez. Ennek eredményeként az emberek, járművek vagy más fontos tárgyak könnyen elmosódhatnak és háttérbe szorulhatnak, ami megnehezíti a fontos elemek megkülönböztetését.

 

colorvu2_content1

 

A Hikvision ColorVu technológiája ezt a problémát hivatott orvosolni, amellyel a biztonsági kamerarendszerek felhasználói szembesülhetnek, lehetővé téve a kamerák számára, hogy színes videókat készítsenek még rendkívül rossz megvilágítású területeken is.


Gyors célkeresés AcuSense technológia segítségével

A legtöbb felhasználónak csak az emberek és a járművek által kiváltott riasztásokra kell összpontosítania, különösen éjszaka. A második generációs ColorVu kamerákba integrálták a Hikvision élvonalbeli AcuSense technológiáját, hogy a felhasználók csak a biztonság szempontjából fontos eseményekre koncentrálhassanak.

colorvu2_content2

 
A „Deep-Learning” algoritmusok segítségével a ColorVu kamerák megkülönböztethetik az embereket és a járműveket más mozgó tárgyaktól, például esőtől, hulló falevelektől és állatoktól.A riasztások csak akkor aktiválódnak, amikor az előre beállított behatolási típus megtörténik.Ezzel a megoldással a videófelvételeket emberi és járműkategóriák szerint rendezik, és az objektumok osztályozása nagymértékben javítja a keresés hatékonyságát, valamint csökkenti a szükséges tárhely méretét. 

 

Fejletteb ColorVu kínálat 4K felbontással és
motorzoomos objektívekkel

A második generációs ColorVu sorozat, a felhasználók számos igényét elégítheti ki, a nagy teljesítményű eszközöktől kezdve a költségkímélő és az intelligens megoldásokig. A Hikvision immár 4K felbontással bíró ColorVu kamerákat is felvett a termékkínálatába, amelyek éjjel-nappal ultra-nagy felbontású szintre hozzák a színes képalkotást.

colorvu2_content3

Jobb képminőséggel és nagyobb részletgazdagsággal a 4K ColorVu kamerák még szélesebb körben alkalmazhatók, beleértve a stadionokat, repülőtereket, kikötőket és parkolókat is, ahol tiszta és nagy felbontású képekre lehet szükség.

Ezenkívül a Hikvision varifokális kamerákat is kínál az új ColorVu palettán, hogy mindig színes képalkotást tegyen lehetővé minden gyújtótávolságban.A 2,8-12 mm-es motorizált objektívekkel rendelkező ColorVu varifokális kamerák lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy éjszaka is színes képeket kaphassanak a legmegfelelőbb nagyításban.

 

Továbbfejlesztett színes képalkotás AA gyártási technológiával 

Az új ColorVu kamerák objektívei megtartották az F1.0 rekesz értéket, így négyszer több fény juthat az objektívbe, mint a hagyományos (F2.0 képes objektívvel) kameráknál.

colorvu2_content4


A nagy F1.0 apertúrával bíró nagyfelbontású kamerák fókuszálása technikailag rendkívüli kihívás az ipar számára, nagyon szigorú és pontos gyártást igényel.A Hikvision fejlett Active Alignment (AA) technológiáját alkalmazta a ColorVu kamerák gyártása során, hogy a beállítási pontosság 4 pixelen belül legyen, ez az emberi hajszál átmérőjének harmincadánál is kisebb. Eközben a ColorVu kamerák éjszakai színes képe sokkal fényesebb, mint a hagyományos kameráké.Egy új 3D dinamikus zajcsökkentő (DNR) algoritmus segít a kameráknak a távoli további részletek egyértelmű rögzítésében és élesebb képek készítésében.Ezenkívül a ColorVu kamerák lágy melegfényű kiegészítő lámpával is el vannak látva, amely garantálja a színes képalkotást gyér megvilágítású környezetekben is. 

 

colorvu2_footer