Lázdetektálás Hikvision hordozható kamerával!

Lázdetektálás Hikvision hordozható kamerával!

A jelenlegi helyzetben létfontosságú, hogy a vírus terjedését minden lehetséges módon próbáljuk megakadályozni, melynek legjobb módja a csoportosulások elkerülése, így sok esetben a munkáltatók otthoni munkavégzést rendeltek el.
Az emberek egy részének munkája azonban nem végezhető otthonról, és az alapvető mozgások biztosítása is szükséges mindenki számára. Ezáltal sokan a vírusos megbetegedés veszélynek teszik ki magukat, melynek legismertebb tünetei a magas láz és a száraz köhögés.
A Hikvision száraz köhögést nem, de magas lázat könnyedén detektál Hikmicro szenzorral ellátott kameráival, így már a korai fázisban képes segítséget nyújtani a vírus terjedésének megakadályozásában!

HIk_hokamera
Minden személy alap kötelessége, hogy megvédje embertársait a fertőzés veszélyétől, ezért napjainkban a mindennapi teendőinkhez a lázmérésnek is csatlakoznia kell.
Az egyéni lázmérés rendkívül hosszas, és kellemetlen feladat, amit mindenki saját bevallása szerint végez el. A legtöbb cég ezáltal bevezette a munka kezdetekor a munkavállalók szakszerű vizsgálatát, melyhez szorosan kapcsolódik a Hikvision DS-2TP31B-3AUF hordozható hőkamerája, mely professzionális szintre fejlesztette a mérés folyamatát.
A kamera egyáltalán nem lassítja a forgalmat, így elkerülhető az a kockázat, amit az emberek sorban állása jelent. Nagyon gyors, 1 mp alatt detektál, és teljesen biztonságos, mivel kerül minden fizikai érintkezést. 

Mérési tartománya 30-45°C, ahol az értéket +/-0.5 °C pontossággal mutatja ki.

HIk_hokamera2Fontos megemlíteni, hogy ennek az eszköznek a működtetése humán erőforrást igényel monitorozás céljából, mivel ez egy önálló eszköz és nem csatlakozik semmilyen platformhoz. A kezelő személy azonban biztonságban tudhatja magát mivel pontos mérési adatokat már 1-1,5 méter távolságból is megállapíthatunk. Előnye, hogy beépített akkumulátorának köszönhetően hordozható, így használata nincs helyhez kötve, valamint egy töltéssel akár 6-8 órán keresztül is képes üzemelni, így folyamatos használat mellett is akár egy egész műszakot le tud fedni töltés nélkül.  
További jó tulajdonsága, hogy a belépő személyről képet is lehet készíteni, melyet SD kártyára mentve akár egy elkészített jelentéshez is lehet csatolni.
Továbbá standard fényképező állvány menettel van ellátva így nem szükséges állandóan kézben tartani.