Megelőző intézkedések a Covid-19 vírussal kapcsolatban

> MEGELŐZŐ INTÉZKEDÉSEK
Kedves Partnerünk!

Folyamatos figyelemmel kísérjük a koronavírussal kapcsolatos helyzetet.

Az esetleges kockázatok kezelésében fokozott elővigyázatossággal járunk el, ezért tekintettel a kiemelkedő számú, regisztrált koronavírus megbetegedésre a Power Kft. telephelyein az alábbi intézkedéseket vezetjük be:


Minden telephelyünkön 09. 07-től az üzletekben történő személyes kiszolgálás átalakul. Kizárólag bejárati ajtón kívüli, előre leadott rendelés átvételére lesz lehetőség.


Elővigyázatossági okokból minden telephelyünkön megszüntetjük a készpénzben történő fizetést 09. 07-től.


Az ÁFA tv. 169 § és 170§, valamint a 24/1995. (XI.22.) PM rendelet értelmében a számla aláírás nélkül is befogadható, de nem minősül elektronikus számlának. Bizonylatainkat (kimenő számla, szállítólevél) ezentúl pdf formátumban fogjuk megküldeni, az általatok megjelölt email címre, ill. a csomag küldés esetén papír alapon is. Hiteles másolatot jelen esetben szintén csak email-en tudunk küldeni.


Szervizelendő eszközöket és visszárukat becsomagolva, a letölthető nyomtatvánnyal vagy bármilyen írásos leírással együtt a bejáratnál tudjátok leadni.

A megfelelő gondosság mellett továbbra is célunk, hogy a megszokott magas minőségben álljunk Partnereink rendelkezésére és maximálisan törekedjünk a vevői igények kielégítésére.


Ennek értelmében kérünk, hogy ügyfeleink és kollégáink egészég megőrzése érdekében rendeléseidet webshopunkon keresztül add le, és válassz 1 munkanapos vagy aznapi házhozszállítási lehetőségeink közül.


Tájékoztatunk, hogy Budapesten belüli aznapi csomagkiszállítás szolgáltatásunk változatlanul a bővített időkapuval működik tovább. A kiszállítást végző futárszolgálat naponta több alkalommal, különböző időpontokban fogja megkezdeni a csomagjaink Budapest és agglomerációs településekre történő kiszállítást (részletes lista itt).


Műszaki támogatásunk telefonon és e-mailben változatlanul üzemel, de megkérünk mindenkit, hogy kerülje a személyes kapcsolattartást. Oktatásainkat kizárólag webinárium formájában tartjuk meg. A személyes műszaki konzultáció szolgáltatásunkat megváltoztatjuk, továbbra is lehetőséget biztosítunk privát konzultációra online formában.
Időpont foglalásokat a megszokott linken keresztül fogadunk: (
link)

Köszönettel:
Power Biztonságtechnikai Kereskedelmi Kft.