Megérkezett a PS45-ös BUS-os segédtáp!

   


PS45_head

A PS45 egy 75 wattos, felügyelt, vagy önálló módban sokoldalúan felhasználható, akkumulátoros tápegység. Elsődleges alkalmazási területe a Paradox kamerás érzékelők tápellátásának biztosítása, de bármely 13,8 voltos eszköz táplálására is használható. Az akár 30 Ah akkumulátor kapacitásnak köszönhetően a PS45 jelentős áthidalási időt biztosít a megtáplált eszközök számára.

A PS45 kimeneteinek összes terhelhetősége 4 Amper. A modul gyors, adaptív akkumulátor-töltéssel rendelkezik, melyet 500 és akár 1500 mA között képes szabályozni, amennyiben a kimenet nincs maximálisan terhelve.

A dobozban egy 7 vagy 9 Ah-s akkumulátor számára van elegendő hely, de lehetőség van egy második, akkumulátor elhelyezésére egy másik dobozban, így akár 30 Ah-s, vagy több tároló kapacitás is elérhető. A kiegészítő doboz számára rendelkezésre áll a panelen egy szabotázs bemenet.

Paradox kommunikációs BUS-ra csatlakoztatva a PS45 képes visszajelzést adni a kimenet jellemzőiről (feszültség, áram, akkumulátor feszültség és szabotázs állapot), valamint az akkumulátor hibáját is képes jelezni.

A hibajelzések megjelennek a kezelőkön, a BabyWare szoftverben, valamint PUSH üzenetek formájában az Insite Gold alkalmazásban.

A doboz előlapján dedikált LED kijelzések állnak rendelkezésre, melyek az AC, a BUS és az akkumulátor töltés meglétéről informálnak, valamint a kimenetek aktuális terhelése is leolvasható róluk.

Tulajdonságok:

• AC bemenet: 110 V - 240 V AC

• Összteljesítmény: 75 W

• 15 V DC 4 A folyamatos AUX kimenet (+500 mA akku töltés)

• Önálló vagy BUS-os működés a Paradox riasztóközpontokkal

• Beépített szabotázskapcsoló

• Applikációból is felügyelhető (BUS-os csatlakozás esetén)

doboz_
                         
                                    PS45 kétdobozos kialakítás

A termék megtekintéséhez kattints IDE.