Minden egy helyen a Hikvision Android kaputelefonban

Android_indoor_station_hikvision_600x320pxSokszor találkozunk azzal az igénnyel, hogy egy helyiségben kell elhelyezni a kaputelefon, a riasztórendszer és a lakásautomatizálás kezelőfelületeit. A hagyományos technikai lehetőségek alkalmazásával ilyenkor a különböző technikai eszközök egész erdejét szükséges letelepíteni, melynek több hátránya is van: nehezen áttekinthető és esztétikai aggályokat is felvet.

Android_indoor_station_hikvision

Ezzel a régi szemlélettel szakít most a Hikvision DS-KH9X10 szériája, amiben találunk egy 7” és egy 10” kijelzővel rendelkező, Android rendszert futtató kaputelefon beltéri egységet.

DS-kh9310-wte1

Minden 2. generációs kültéri kaputelefonnal kompatibilis, kommunikációs felülete TCP/IP és Wifi 2,4 GHz. Egy lakásban maximum 6 db beltéri készüléket rendelhetünk össze, ezáltal mind a hat készülék egyszerre fog csöngetni. Hasznos funkció továbbá a beltéri kaputelefonok egymás közti kommunikációja, és az IVMS 4200-ból küldhető üzenet pld: A lépcsőházat renoválják.

Ezzel az okos eszközzel a Hikvision egyetlen közös felületre gyűjtheti az otthonunkban lévő technikai eszközök felügyeletét.
Teszi ezt azáltal, hogy az Androidos felület nyújtotta lehetőségeket kihasználva, a számunkra fontos alkalmazásokat ugyanúgy képes kezelni, mint bármely mobileszköz.

Haz_rajz_logozva2

A készüléken a Hik-Connect applikáció alapértelmezetten helyet kap, emellé feltölthetünk plusz alkalmazásokat - Maximum kettőt az IVMS 4200 kliensszoftver segítségével. Egy alkalmazás maximum 100 MB méretű lehet.
Telepíthetjük a Paradox riasztórendszerekhez használt Insite Gold, vagy a TechSon rendszerek menedzselésére szolgáló SuperLive Plus, illetve a Grenton Home Manager applikációkat is. A felsoroltak mellett természetesen más mobil szoftvereket is telepíthetünk erre a beltéri egységre.

Hik-Connect applikáció: Fiókadataink megadása után egy olyan átfogó kezelőfelületre léphetünk, ahonnan minden Hikvision eszközünket kezelhetjük – a kaputelefontól kezdve a kamerarendszeren át egészen a beléptetőrendszerig.
Lehetőség van például a megfigyelőrendszer kameráinak képét megjeleníteni, illetve visszajátszani.

Paradox Insite Gold: A riasztórendszer alapvető és legfontosabb funkcióit kezelhetjük vele. A fizikai kezelőt nem helyettesíti teljes mértékben, de a hétköznapi felhasználás (ki-bekapcsolás, esetleges riasztások ellenőrzése) során elegendő az applikáció használata. A mai kor igényeinek megfelelően természetesen push üzenetek formájában értesülhetünk az általunk kiválasztott eseménytípusok bekövetkeztéről.
Több helyszín kezelésére is alkalmas, így amennyiben több Paradox riasztóval is rendelkezünk, mindegyiket listázhatjuk egy közös felületen.

Grenton Home Manager: A lakásautomatizálás lassan szerves részét képezi mindennapjaiknak - redőnyök vezérlése, hőmérsékletszabályzás, világításvezérlés házon belül és kívül stb. A Grenton épületautomatizálási rendszerének mobilapplikációja rugalmas testreszabhatósága révén számtalan lehetőséget kínál a felhasználónak arra, hogy az okosotthon valóban kényelmesebbé tegye a mindennapokat.

SuperLive Plus: A Hikvision megoldásához hasonló platform, mely a TechSon megfigyelőrendszerek kezelése szolgál. Természetesen ez az applikáció is alkalmas arra, hogy az összes olyan megfigyelőrendszert felügyeljük vele, ahol TechSon eszközök kerültek letelepítésre.
Lehetőségünk van egyéni nézetek létrehozására, melyek révén akár több helyszínről származó kamerák képeinek egyidejű megfigyelését is végezhetjük.

Iroda_rajz_logozva_2

Abban az esetben, ha szerényebb árfekvésű IP-s Hikvision kaputelefon beltérit keresünk, akkor tökéletes választás lehet a DS-KH6220-LE1

DS-KH6220_2

A Hikvision fejlesztései mindig a legmodernebb trendeket követik, nincs ez másképp az új generációs kaputelefonok esetében sem.