Új, 5 megapixeles, kedvező árfekvésű TECHSON kamerák

Hajlekony_csaj_cikk_108px

A népszerű, 4 megapixeles TECHSON EB0 sorozatot az immár
5 megapixeles, kedvező árfekvésű, TECHSON EB2 kamerák váltják!

Több újdonsággal is szolgálnak, növelik a felhasználási területet, valamint rugalmasabb beállításokat tesznek lehetővé.

Nagy fokú kompatibilitás jellemzi az új szériát: négy az egyben technológia, ami lehetővé teszi a kamerák csatlakoztatását bármely szabványú analóg videorögzítőhöz. A meglévő analóg rendszerek bővítése így pofonegyszerűvé és kompromisszummentessé válik.

Techson_4in1_tasak

Az analóg kamerák belépő szintű családja lassacskán csupán árában marad el a bővebb tudású, nagy testvérektől. A TECHSON EB2 széria minden olyan általános megvilágítású környezetben tökéletes teljesítményt nyújt, ahol nincs szükség az extrém fényviszonyokat megszelidítő valós WDR-re. Ahol viszont megfelelő a Digitális WDR, ott az EB2 sorozat nagyon jó választás!

Ejszakai_kep_szamokkal_300pxAz új széria érzékenysége is javult az elődjéhez képest: 0,01 Lux esetén már színes képet készítenek az EB2-es kamerák.

Ezáltal gyenge fényviszonyok közepette sem marad árnyékban egyetlen fontos részlet sem a megfigyelőrendszerben.
A szériánál egyedülálló módon az 5 megapixeles felbontás átállítható 4 megapixelesre is, Felbontasok_Folyoso_300pxígy nem csupán a kisebb felbontást kezelő rögzítőkkel marad meg a kompatibilitás, de a két felbontás közötti képaránykülönbséget is kihasználhatjuk.

Ez a lehetőség főként azokban az esetekben lehet fontos, ahol meglévő kamerát kell lecserélni, és igazodni kell a már meglévő képosztásokhoz. Míg az 5 Mpx-es mód 4:3 arányú, addig 4 megapixeles 16:9-es képarányt szolgáltat, így az EB2-es kamera könnyedén integrálható bármely képarányban dolgozó rendszerekhez.


Az EB2 széria a belső tulajdonságain túl fizikai megjelenésében is túlnőtt elődjén. Kültéri és beltéri, dóm, kompakt kameraházak, fix fókuszos, manuális és motoros zoommal szerelt verziók mind elérhetők a Power kínálatában.


Hajlekony_csaj_kamerakkal_

A TechSon AHD EB2 kameracsalád tagjaihoz KATTINTS IDE!