Megnyílt a Power új IX. kerületi üzlete a Külső Mester utca 24-ben!

A IX. kerületi Ifjúmunkás utcai üzletünk ELKÖLTÖZÖTT!

Július 12-én hétfőn megnyitotta kapuit a Power új IX. kerületi üzlete
a 1097 Budapest, Külső Mester utca 24. címen!

BP2_kulso_3r_2

 
Az új, saját tulajdonú telephelyen közel ugyanazokkal a szolgáltatásokkal találkozhattok, mint a III. kerületi üzletben: bemutatótermi bolti kiszolgálás, műszaki szaktanácsadás, szerviz átvétel, oktatóterem és tárgyalók, nagy kapacitású raktárhelyiség.
Az 1000 nm-es épület nagy részét magasraktár teszi ki, ami közel 500 raklap befogadóhellyel rendelkezik. Összehasonlításképpen, a III. kerületi telephely 330 raklapot képes fogadni. A raktárrendszer gyors és pontos, az állványszerkezet extrém teherbírású és speciális tárolást lehetővé tevő kiegészítésekkel épült.


 
A Külső Mester utca 24. alatti térkövezett parkolónk bőséges helyet kínál a bejárathoz közeli megállásra, a megvásárolt eszközök kézikocsikkal guríthatóak az autóhoz. A személyes bolti kiszolgálás ugyanolyan rendszerben valósul meg, mint az Ifjúmunkás utcában, de egy jóval nagyobb, aktív bemutatófalakkal, igényesen kialakított bemutatóterem egészíti ki az üzletteret.Személyes konzultációkhoz kényelmes tárgyalók, oktatások lebonyolítására modern felszereltségű oktatóterem áll rendelkezésre. Az új Külső Mester utcai Power épület megnyitásával (Bp2.) az Ifjúmunkás utcai telephelyen dolgozó kollégák átköltöznek és további kollégák is erősítik majd a IX. kerületi csapatot.

A nyitóbulit valamikor ősszel szeretnénk megtartani, ha minden körülmény adott hozzá.

Várunk szeretettel július 12-től!


Új címünk: 1097 Budapest, Külső Mester utca 24.

A térképen megtekintéshez KATTINTS IDE