Itt van most: Hírek / Paradox PMH migráció

Paradox PMH migráció

paradox_ mig_600px

Elérhetővé vált a Paradox PMH migrációs folyamata, melyet az iParadox – INSITE GOLD átállás megkönnyítésére hozott létre a gyártó.

Az integrációs folyamat az INSITE GOLD applikáción keresztül érhető el.

Létező régi PMH adatainkat, majd a kívánt új adatokat megadva a rendszer automatikusan létrehozza az új, immár INSITE GOLD helyszínt és automatikusan fel is frissíti az IP150-es modult.

A kényelem mellé további ajándékot is kap a rendszer tulajdonosa:
- 2017 január előtt regisztrált „site" migrálása esetén 1 év
- 2017 január után regisztrált „site" migrálása esetén 2 év ajándék szolgáltatást.

 

Május 23-ával tette elérhetővé a Paradox a PMH migrációs folyamatot.

Megfelelő beállítások mellett mára automatikusan frissültek a készülékeken az INSITE GOLD applikációk, melyek már tartalmazzák az új eljárást. Amennyiben ez nem történt meg, keressétek a frissítést a Play Áruházban vagy az App Store-ban.

Az új verzióban a feltételek elfogadása után, a '+' gomb megnyomásával érhetjük el a Site hozzáadása / Migráció opciót, ahol a megszokott „Site hozzáadása" gomb mellett megjelent a „PMH site migrálása" gomb is.

2 kep 600px

Ez utóbbira kattintva ki kell választanunk az országot, meg kell adnunk a rendszer mester kódját, az IP modul jelszavát és a régi PMH site ID-t.
A „PMH site migrálása" gombra kattintva elindul az adatok ellenőrzése. Megfelelő adatok esetén a következő lépés a kívánt INSITE GOLD helyszín adatainak megadása. Megadható a kívánt site ID, a tulajdonos e-mail címe és a telepítői e-mail cím. Ezután kattinthatunk a „Continue to Email" gombra.

4 kep 600px

Létrejön a site, elküldi a rendszer a megerősítő e-mail-t. Ezt egy másik készüléken nyissuk meg, majd aktiváljuk a tokent. Ezután jön a „Migration site in progress..." ablak, vagyis folyamatban van a migrálás. Ekkor visszatérhetünk az applikációba, ahol a helyszín listában megjelenik az új helyszín. Látszik mellette egy felhő ikon, ami jelzi a migrálási folyamatot. Körülbelül 20 perccel később frissül a régi IP150-es modulunk és kapunk egy PUSH értesítést, miszerint elkészült a migráció. Ekkor belépve a helyszínre jelzi, hogy ez egy „lejárt" site, de jár hozzá ajándék időszak. Kiválasztva az egy év kifizetését, majd megadva a számlázási, utána pedig a fizetési adatokat, sikeres fizetés esetén feléled a helyszín, tartalmazva a kifizetett egy év napjait, plusz az ajándék időszakot.

Ezután a helyszín használatba vehető.