Itt van most: Hírek / Power–Dahua disztribúció

Power–Dahua disztribúció

A Power biztonságtechnika örömmel tájékoztatja tisztelt partnereit, hogy közvetlen disztribútori megállapodást kötött a Dahua Technology Co., Ltd.-vel.

dahua_alairas_hir


raktarA megfelelő árukészlet kialakítása megtörtént és folyamatosan fogadjuk az új Dahua termékekre irányuló megkereséseket. A videótechnikai termékek mellett hamarosan raktárról érhetőek el a Dahua kaputelefon és intercom rendszerei is.

A Dahuával közös terveink szerint, hamarosan 850 féle Dahua termék lesz elérhető termékkínálatunkban. A honlapunkon történő keresést az általunk létrehozott részletes funkció szűrők segítik. 

call-center_hir

Kereskedelmi kondíciók és árajánlatok tekintetében kereskedelmi csoportunk várja a megtisztelő megkereséseket meglévő és új partnereinktől egyaránt.

Tel: +36 20 747-2861

Mail: kereskedelem@powerbizt.hu

tovabb_dahua_kamerakra

tovabb_dahua_videorogzitokre

tovabb_dahua_kaputelefonokra

Műszaki támogató csapatunk megnövelt létszámmal áll rendelkezésre.
Igyekszünk magas szintre emelni Dahua támogatásunkat a legrövidebb időn belül és helytállni a legkomplexebb feladatok megoldásában. Több évtizedes videotechnikai, valamint beléptető rendszerek terén szerzett tapasztaltunk és mérnöki felkészültségünk segít a projekt méretű feladatok megoldásában.

power-muszaki_dahua_650px