Itt van most: Hírek / Procom termékcsalád kivezetés

Procom termékcsalád kivezetés

A TELL Procom termékcsaládjának összes tagja (a GSM, és GPRS variánsok is) 2017. 04. 01-től gyártói kivezetésre kerülnek!

A termékcsalád megszüntetésének több oka van:

A legfontosabb ok, a tűzjelzés technikában megváltozott minősítési eljárás (gyártói teljesítmény nyilatkozat); mely miatt a gyártó nem hosszabbította meg a termék korábbi TMT minősítését, így a legfőbb felhasználási terület megszűnt a Procomok tekintetében! Továbbá az eszköz több alkatrészének beszerzése lehetetlenné vált az adott elektronikai komponens gyártásának nemzetközi megszűnése miatt.

A rendelkezésre álló alkatrész mennyiség alapján még kb. 150 darab GSM, vagy GPRS termék elérhető. Igény esetén mihamarabb küldd el rendelésed felénk!

Felhívjuk figyelmedet, hogy a Procom termékek funkcióinak részben, vagy egészben történő helyettesítésére két terméket tudunk majd ajánlani áprilistól:
- Dualcom
- IP Bridge

Mindkét termék jóval fejlettebb és magasabb funkcionalitású, mint a Procom termékcsalád volt. Valamint a közeljövőben készül hozzájuk egy zónabővítő modul a nagy kontaktus bemenetszámot igénylő telepítésekhez.