TechSon EA2-es sorozat – Teljes a paletta

TechSon EA2-es sorozat – Teljes a paletta

A belépő szintű IP-kamerák palettáját az EA2-es széria egyedülálló módon teljesíti ki.

Számos olyan prémium tulajdonsággal is bírnak, amelyek eddig csupán a magasabb, középkategóriába sorolt kameráknál voltak megtalálhatók. Az egyik megoldás a beépített audió interfész. Háztípustól függően mikrofonbemenetet, egy beépített mikrofont, vagy akár mindkettőt megtalálhatjuk, így akár hangrögzítésre is használhatók. Az EA2 széria másik fontos prémium funkciója, hogy 128 gigabájtos Micro SD kártya fogadására is képes, ezáltal a kamera saját maga is rögzíthet képeket, de akár videót is. És a felsorolásnak még nincsen vége, ugyanis a mozgásérzékelés és az ftp feltöltés mellett alapszintű VCA funkciókat is használhatunk, mint például a vonalátlépés és a behatolás.

A Techson EA2 széria nem csak változatos háztípusokat kínál, hanem a választható felbontások választéka is növekedett. A két megapixeles, full HD-tól a négy megapixelen át egészen a nyolc megapixeles, UHD felbontásig elérhető az új TechSon széria.

A méltán népszerű TechSon EA2-es IP-kamerák szabványt teremtenek a belépő szinten. Compact, vagy másképpen:csőkamera, eyeball, dome – összesen hétféle háztípusból válogathatunk. Méretben és formában egyaránt könnyű megtalálni a legmegfelelőbbet. Az új kamerák jól mutatnak akár a legmodernebb enteriőrben is, de természetesen az IP67-es védettségnek köszönhetően ellenállnak a legzordabb időjárásnak, így kültérben sem vallanak kudarcot. Fix fókuszos, varifokális, sőt, motorzoomos objektívvel is elérhetők.

TechSon EA2

Mindegyik kamera képes a modern, H.265-ös, tárterület- és sávszélkímélő kódolásra. A digitális WDR mellett HLC és BLC is választható, ami, ha nem is éri el magasabb árfekvésű valós WDR teljesítményét, a legtöbb megvilágítási helyzetben kiváló megoldással szolgál. A beépített HiPower LED-ek intenzív és homogén inframegvilágítást biztosítanak sötétben, így legyen akár éjjel vagy nappal, az EA2-es kamerák mindig tiszta és éles felvételeket készítenek.

A kettő és négy megapixeles modellek 25 FPS-sel képesek kódolni a videót, míg az UHD, azaz nyolc megapixeles készülékek ezt 20 fps-sel teszik.

Az EA2-es TechSon IP-kamerák palettája széles választékkal, meglepő, prémium funkciókkal, modern dizájnnal könnyíti meg választást.

Boros György
CCTV termékfelelős

A teljes EA2 sorozathoz KATTINTS IDE