Itt van most: Hírek / TechSon szériák

TechSon szériák

smart_tech_fej

Techson szériák

A Techson kamerák új szériáit alapvetően magas színvonalú képalkotási teljesítmény jellemzi, ami nem csak a magas, akár 8Mpx felbontásban, hanem kifinomult funkciókban testesülnek meg. Az új kamera szériákban megkülönböztetésre kerültek a digitális analóg és az IP kamerák. A kiváló funkció együttest felvonultató SmartView kameracsaládot kiegészítette a SmartStart és a SmartPro kameracsalád. Előbbi a költséghatékonyság oldaláról erős; utóbbi a legmagasabb színvonalat és funkcionalitást képviseli.
Nézzük részletesen a Techson kamera szériákat.

Analog_badge

analogTechson Analog

A TechSon Analóg HD kamerák kiemelkedő teljesítménye, felbontása és képminősége, valamint a rögzítők oldaláról támogatott számos intelligens funkció innovatív megoldással szolgálnak.

Ilyenek például a Smart Search és az irányérzékeny vonalátlépés funkciók. A TechSon analóg kamerákból sem hiányzik a minőségi képalkotáshoz szükséges technológia. Valós, 120 dB-es WDR, 4x-es motorzoom, akár 70 méteres, éjszakai megvilágítási távolságot nyújtó Hi-Power LED és nagy érzékenységű képérzékelő segíti az akár 8 megapixeles, UHD felbontású kamerák képalkotását.

 

smartstart_badge

smartstartTechson SmartStart

Általános feladatokhoz versenyképes megoldást biztosít a SmartStart IP-kameraszéria, ami tartja a lépést a CCTV trendeknek megfelelően. Kielégíti a megnövekedett felbontásigényt, széles kameraház-választékával és kiegészítő funkciókkal kínál változatos lehetőségeket a telepítés során.

Az új Techson SmartStart IP-kamerák számos újdonsággal szolgálnak elődeikhez képest. A sávszélességkímélő és egyben kiemelkedő minőségű H.265-ös kodek valamint az elérhető autofókuszos motorzoom objektívek, a rögzítés SD-kártyára, vagy a vezeték nélküli csatlakozási lehetőségek nagyban kibővítik a SmartStart kamerák felhasználási területét.

smartview_badge

smartviewTechson SmartView

A legsokoldalúbb megoldást a SmartView széria kínálja. Széles felhasználási kört tesz lehetővé ez az erős hardverrel szerelt, töretlenül fejlődő kameracsalád.

Kiemelkedő optikai tulajdonságokkal rendelkezik, és az alakfelismerésen alapuló, intelligens funkciókon kívül, vírusvédelmi feladatokra is befogható, hiszen akár személyszámlálást is megvalósíthatunk vele. A záridő beállíthatósága rendszámfelismerő rendszerben is alkalmassá teszi. Méltán állíthatjuk, hogy aki SmartView kamerával épít megfigyelőrendszert, a legjobb ár-érték arányú készüléket választotta.

A SmartView kamerák kitűnnek kivételesen érzékeny szenzorukkal is. A NightVision funkciónak köszönhetően alacsony megvilágítású helyszíneken is színes, részletgazdag képeket készítenek. Az alkalmazott mesterséges intelligencia az objektumok megkülönböztetésén túl arcfelismerésre is alkalmassá teszi a SmartView szériát. A kapcsolódási lehetőségek változatos felhasználási lehetőséget biztosítanak a beléptetés és a riasztásokkal történő vezérlés terén.

smartpro_badge

smartproTechson SmartPro

A SmartPro termékcsaládban a professzionális és a speciális megoldásokat kínáló kamerákat találjuk.

Ide tartoznak az önálló rendszámfelismerő vagy arcazonosító képességgel bíró, a fény- és hangjelzéssel védő és a fokozott intelligenciát igénylő, különleges funkciókat ellátó készülékek. Segítségükkel egyszerűen megoldható az önálló sorompókezelés, a fény- és hangriasztásos vagyonvédelem.

Ebben a szériában találhatók a 180° látószögű panoráma és a 360° látószögű halszemoptikás kamerák, valamint a lézeres megvilágítással rendelkező, objektumkövető és arcazonosító PTZ avagy Speed Dome kamerák, és idetartoznak a testhőmérséklet mérésére alkalmas, a biztonságos beléptetést támogató hőkamerás megoldások is.

 

tovabb3