Techson Új csúcskategóriás video rögzítők/content/image/cikk_kepek/SmartSpeed_kezelofelulet/TechSon_SmartSpeed_logo_web


TC-DVR LN5232 IP / LN5264 IP NVR-ek speciális tulajdonságai

 

TC-DVR LN5232 IP TC-DVR LN5264 IP
LN52xx_dvr-ek_01 LN52xx_dvr-ek_02


A TechSon SmartSpeed NVR-ek csúcskategóriás készülékei a TC-DVR LN5232 IP és az LN5264 IP típusok, amelyek nagy csatornaszám mellett számos kényelmi és speciális funkciókat kínálnak.


A készülékek alap tulajdonsága, hogy minden kamera képet 25 fps sebességgel képesek rögzíteni,
5 Mpx felbontás mellett is.
Tovább elemezve a készülékeinket elmondható, hogy:

• A csatlakoztatni kívánt kamerák típusától függően választható a H.264-es vagy a modernebb H.265-ös tömörítési algoritmus használata, amely egy sokkal jobb tárkapacitás kihasználásra ad lehetőséget. Mindezeket a beállításokat csatornánként tehetjük meg, tehát a készülék rugalmasan konfigurálható a csatlakoztatott kamerákhoz és az egyedi rögzítési elvárásokhoz.

• A magas kameraszám és a nagy felbontású képek nagy adatmennyiséget eredményeznek. A nagy adatmennyiség tárolására kiváló lehetőséget ad a készülékekbe szerelhető 8 db merevlemez, amelyek egyenként akár 6 TB-os kapacitásúak is lehetnek, így a maximális tárhely elérheti a 48 TB-ot egy készüléken belül. Ez a tulajdonság hosszú idejű tárolást tesz lehetővé, még akkor is, hogy ha a felvétel folyamatos üzemű. PÉLDA táblázatban

• A nagyszámú, nagyfelbontású kamerakép egyidejű megjelenítéséhez elengedhetetlen a 4K felbontású HDMI monitor használat. Ehhez használjuk a rögzítőnk HDMI 1 kimenetét, ami 3840x2160 megjelenítési felbontású képet biztosít. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy egy UHD monitoron 4-es képosztásban 4 db valós FullHD kamerakép jelenik meg.

• Gyakori igény, hogy egy időben két monitoron különböző képosztásban jelenjenek meg a kívánt kameraképek. A Dual HDMI kimenet lehetővé teszi, hogy ezt megvalósítsuk. A készülékhez 2 db HDMI monitor is csatlakoztatható, amelyeken különböző osztott-képes megjelenítés állítható be! Egy jó gyakorlati felhasználás lehet, hogy a cégvezető és a portás más-más kameraképeket tud egy időben megfigyelni további technikai eszközök (kliens PC) használata nélkül.

HDMI_4K_DVR-Monitorok


Nagyszámú és nagyfelbontású kamerák egy helyi hálózaton jelentős adatforgalmat generálnak, amely a napi munkavégzést is lassíthatja. Ezt megelőzendő használjuk a Dual Gigabit csatlakozók által adott lehetőséget. Ezzel egyszerűen szeparálható az IP kamerák nagy adatforgalmát kezelő hálózat-szakasz, valamint a meglévő, napi munkavégzésre használt hálózat, anélkül, hogy további aktív hálózati eszközöket építenénk be.

Dual_Gigabit_LAN_kep

 

A TC-DVR LN5232 IP és LN5264 IP NVR-ek legfontosabb műszaki paraméterei:

  TC-DVR LN5232 IP TC-DVR LN5264 IP
Kameraszám 32 IP kamera 64 IP kamera
Rögzítési sebesség kameránként 25 fps minden felbontásban
Tömörítés H.264, H.265 (IP kamera függő)
Beépíthető HDD-k 8 x max. 6 TB
Monitor kimenet Fő monitor: HDMI 4K, VGA1080p
Másodlagos monitor: HDMI 1080p
LAN 2 x Gigabit LAN
Riasztás bemenet Készüléken: 8
Kamerából: 32
Készüléken: 8
Kamerából: 64
Riasztás kimenet Készüléken: 4
Kamerák felé: 32
Készüléken: 4
Kamerák felé: 64