TP-Link OC 200 Cloud Controller Omada szoftverrel

 

> TP-Link OC 200 Cloud Controller Omada szoftverrel

Termékjellemzők:
 • - Professzionális központosított irányítás WiFi hálózatokhoz
 • - Ingyenes felhő alapú hozzáférés a kezeléshez bárhonnan és bármikor,
  akár az Omada App mobilalkalmazással is
 • - Egyszerűen telepíthető, tápellátáshoz PoE 802.3af/802.3at szabványú
  switch vagy DC táp szükséges mini USB csatlakozással
 • - Az iparág vezető hardware dizájnja kiemelkedő teljesítményű chip szettel
  és tartós fém burkolattal

A vendég hálózat támogatja a népszerű bejelentkezési formákat:
 • - Facebook WiFi
 • - Voucher
 • - SMS
 • - Jelszavas azonosítás
 • - Nyílt hálózat

Miért jó a Cloud Controller?

Hányszor kaptál hívást, hogy ki kell menni a telepítés helyszínére, de csak a WiFi jelszót kell megváltoztatni, mert az ügyfél nem tudja?
A Cloud controller használatával erre többé nem lesz szükséged!Ezzel időt, energiát spórolhatsz magadnak és az ügyfelednek is, aki elégedett lesz, mert azonnal megoldottad a felmerülő igényét!

Teljesen licencdíjmentes a használata, csak regisztrációt igényel.

A világ bármely pontjáról azonnal elérhető. Ha nincs a közelben laptop, PC akkor mobiltelefonon keresztül is módosíthatóak a beállítások és felügyelhető az eszközök működése.Az eszköz előre telepített Omada szoftvert tartalmaz, így nincs szükség a helyszínen az egyik PC/laptopra installálni a szoftvert, vagy a rendszergazdára várni, amíg engedélyezi a szerverre telepítést.
 

A felhő szolgáltatásnak köszönhetően nincs szükség router konfigurálásra sem, a beállítása lehetséges web böngészőn keresztül vagy egy mobiltelefonnal is.

Egy darab eszköztől kezdve egészen kiterjedt nagy rendszerek beállítására, felügyeletére is alkalmas. A kötelező webes bejelentkezési rendszer ún. captive portál segítségével teljesen felügyeltté válik a vendéghálózat.Az elektronikus kupon (voucher) segítségével a kijelölt operátorok egy gombnyomással tudnak jegyeket generálni, ami konfigurálható darabszám, időtartam, sebesség, adatmennyiség szerint, amely szükség esetén ki is nyomtatható.

A portálon keresztül meghatározott időnként felugró ablakban reklámokat lehet megjeleníteni kép formájában.


A népszerű közösségi média a Facebook segítségével is beléptethetjük az ügyfeleket. Ehhez mindössze pár kattintás és egy üzleti Facebook oldal szükséges, ezzel is népszerűsítve a céget.

TovábbTovább a termékre