Itt van most: Hírek / Új INSITE GOLD upgrade!

Új INSITE GOLD upgrade!

Fiktiv_security_180_px

Az új PARADOX Insite Gold felület összekapcsol az ügyfeleiddel!

Az Insite Gold legújabb verziója segítségével még szorosabbra fűzheted kapcsolatod az ügyfeleiddel!

Az Insite Gold v.2.x.x verzióitól a rendszert kivitelezőnek lehetősége van céges információinak megjelenítésre, mely segítségével a végfelhasználó egyszerűen kapcsolatba léphet vagyonvédelmi rendszerének kivitelezőjével.

Az új megoldás célját tekintve pont olyan, mint a kezelőkbe írt kivitelezői telefonszám vagy a központ dobozra nyomott céges matrica – de az Insite Gold 21. századi és elegáns megoldást kínál.

 

INSITE GOLD – Telepítői e-mail beállítás!

InsiteGOLD_logoAz Insite Gold v.2.x.x verzióitól a Paradox egy nagyon hasznos funkciót tett elérhetővé.

A telepítés során vagy később bármikor lehetőség nyílik az Insite Gold Site-hoz megadni a telepítő cég nevét és elérhetőségeit.

 

 

 

Miért jó a telepítőnek?Fiktiv_security_

Az applikációban megjelenítheted:

  • - céged logóját vagy akár egy fényképet magadról
      a neved feltüntetésével
  • - a céged vagy saját telefonszámod
  • - az e-mail címed
  • - a távfelügyelet telefonszámát

 

 

 

 


Miért jó a felhasználónak?

Az applikációból elég a Site-ot kiválasztani, belépni sem szükséges és a fenti kapcsolati adatok rögtön megjelennek. Az ügyfeled rögtön felhívhat vagy e-mail-t küldhet az applikációból, ha valamilyen hibát tapasztal, vagy csak egy üzenetet szeretne küldeni, hogy pl. rendszerbővítési vagy karbantartási igénye merült fel.

 

Hogyan működik?

A funkció használatának egyetlen feltétele, hogy rendelkezz élő hozzáféréssel a www.paradox.com gyártói weboldalhoz és ott beállítsd a kapcsolati adataid.

Amennyiben nem rendelkezel regisztrációval, akkor azt a főoldalon a „Request Login” menüpont alatt teheted meg.

FONTOS, hogy a regisztráció során a „Distributor” menüpont alatt a Power Kft. válaszd, ezzel lehetőségünk nyílik a regisztrációd jóváhagyására.

A sikeres regisztráció után nincs más dolgod, mint hogy minden általad telepített SITE-hoz beállítsd vagy kérd az ügyfeled, hogy állítsa be a telepítői e-mailt és az applikációban máris elérhetővé válnak az általad megadott elérhetőségek.


MyProfile

A funkció megismerését és használatát egy magyar nyelvű útmutatóval is segítjük, amit ITT találsz.


Insite_Gold_app_osszerakott

A folyamatos fejlesztéseknek és az új funkciónak köszönhetően még szorosabbra fűzheted a kapcsolatod az ügyfeleiddel, mivel egy gyors, egyszerű módot biztosíthatsz arra, hogy kapcsolatba lépjenek veled.

Természetesen, ha a weboldalon megváltozatod valamelyik kapcsolati adatod, akkor az minden hozzád tartozó SITE-ban azonnal érvénybe lép és a helyes adatok kerülnek megjelenítésre.

Gondolj csak bele, milyen hasznos ez, ha például megváltozik a telefonszámod vagy e-mail címed!

Illetve, ha ügyfeled mutatja vagy hozzáférést ad a saját ismeretségi körében olyan személynek, aki még nem rendelkezik riasztórendszerrel, akkor ez reklámértéket is képvisel a számodra.