Itt van most: Hírek / Új Predor verzió: 1.3.2

Új Predor verzió: 1.3.2

Új Predor verzió: 1.3.2

A PREDOR beléptető és munkaidő-kezelő rendszert a gyártó folyamatosan fejleszti, figyelembe véve a piaci igényeket és a vevői visszajelzéseket.
Ennek eredményeként nagy örömmel mutatjuk be a legújabb verziót és annak újdonságait.
Az új verzió számos új funkciót ad a rendszerhez, amelyeket mindenki díjmentesen vehet igénybe, mivel a PREDOR rendszer verzió követését ingyenesen biztosítja a gyártó, de az új funkciók között található fizetős licenccel elérhető bővítmény is.

Kiemelt újdonságok

Bérletek kezelése

Új, licenchez kötött funkció, mellyel korlátozhatjuk a vendégkártyákkal elvégezhető belépések számát. A belépési limit elérése után a kártya érvényét veszti. Ezen felül a vendégek számának korlátja a szoftverben 5000 főre, a maximális érvényességi idejük pedig 3 hónapra növekszik a bérletmodul megvásárlása esetén.

Predor_132_kep1

Munkaidőkeret átfogó kezelése

Az egyenleggel kezelt munkaidő-profilok, és azok riportjai új lehetőségekkel és beállításokkal bővültek:
● Munkaidőkerettel kapcsolatos adatok (keret, ledolgozott idő, hátralévő idő) lekérdezhetősége.
● Óra alapú szabadságkezelés támogatása: igény esetén az éves szabadságok órában is nyilvántarthatók.
● Túlmunka kezelése az egyenlegtől függetlenül.
● A munkaidőkeretes időszak manuálisan is állítható (nem csak periodikus szabály segítségével).
● Az időszak végén a többletegyenleg automatikusan túlmunkává vagy extra szabadnappá alakítható.

Predor_132_kep2

Részlegbe sorolások időbeli hatállyal

Az új verzióban lehetőség van a felhasználókhoz időbeli hatállyal részlegeket rendelni. Ez az automatizált riportok esetében fontos, hiszen ha egy csoportvezetőnek a saját részlegéről kell riportot kapnia, akkor az adott napon hatályos besorolás szerint választja ki a rendszer a dolgozókat.

Munkakódok egyéni alapértelmezése

Sokszor felmerült, hogy míg az ebédlőbe történő belépés a többségnek "Ebéd" jogcímű áthaladást jelent, vannak kivételek, például a takarító szolgálat. Az új rendszerben munkaidő-profilonként lehet beállítani, hogy egy átjárón történő áthaladás alapértelmezetten milyen jogcímnek számítson.

Predor_132_kep3

Mobilapplikáció iOS rendszerre

Üzemeltetői mobilalkalmazásunk mostantól iOS rendszerre is elérhető, így az iPhone készülékkel rendelkező vezetők is könnyedén felügyelhetik az épületben történő eseményeket, nyithatnak ki egy érintéssel ajtókat, vagy lebonyolíthatják az evakuációt tűzriadó esetén.


Egyéb változások

Általános

● A kliensszoftverben és webfelületen is bekerült a kódfeltörés elleni védelem: a kliensben és a weben is, ha 5 alkalommal sikertelenül próbáltunk bejelentkezni, akkor egy órára az adott felhasználónak megtagad a rendszer minden bejelentkezési kísérletet.
● Zümmer beállítási lehetőség ajtó erőszakos nyitásakor vagy túl hosszan nyitva detektálásakor. Minden kártyaolvasón igény szerint külön aktiválhatóak a funkciók.

Munkaidő-nyilvántartás

● Az egyenleget mostantól külön szorzókkal lehet kezelni hétköznap és pihenőnapokon is - ezzel súlyozhatjuk a hétvégén / pihenőnapon teljesített munkát közvetlen túlórafizetés helyett.
● Új riport: egyenlegriport: több személy vagy részleg egyenlegváltozásait mutatja be egy választott periódusban. Az egyenlegzárás szabálya időszakonként felülírható, minden személynek egyénileg extra túlóra vagy szabadság is kiadható.

Predor_132_kep4

● Új riport: szabadságriport: egy választott személy éves, vagy tetszőleges intervallumon kivett és igényelt szabadságait listázza. Látható a szabadság napja, típusa, az éves limit, illetve a fennmaradó napok száma.

Predor_132_kep5

● Egyszerű munkaidő-szabályok kezelésének lehetősége pihenőnapokon: mostantól a pihenőnapi munkára is meghatározhatók a munkaidő elfogadásához hasonló szabályok, melyekkel korlátozni lehet például az elfogadott időszak kezdetét és végét, a maximálisan elfogadott munkaidő hosszát, stb.

Predor_132_kep6

● Jelenléti íven szereplő adatok konfigurációjának változásai: a munkaidő-profilban egy külön oldalon lehet beállítani, hogy a jelenléti íven hogyan, és milyen adatok jelenjenek meg. Igény szerint választhatunk valós, belépési adatokon alapuló adatokat, vagy fix értékeket, amennyiben az előírt munkaidőt teljesítette a felhasználó.

Predor_132_kep7

● Lehetőség van olyan műszakokat rögzíteni, melyeket a rendszer automatikusan nem sorolhat be. Így például felvehető műszaknak az otthoni munka, melyet csak manuálisan lehet elrendelni.
● Műszaknaptár megjelenítése a webes felületen: a részlegek felelősei a webfelületen egy többhetes beosztásnaptárat tekinthetnek meg az alájuk rendelt dolgozókról, így bárhonnan gyorsan áttekinthetőek a műszakra beosztott dolgozók és a szabadságok.

Predor_132_kep8

● A részlegek felelősei mostantól bármilyen munkakódú csoportos bejegyzést tudnak regisztrálni, a munkaidő web beállításában megadott korlátozások csak a saját naptárban elvégezhető műveletekre vonatkoznak.