Itt van most: Hírek / Újdonságok a Paradoxnál!

Újdonságok a Paradoxnál!

headline_paradox_j

Az ügyfeled nyugalomra vágyik?

Nincs más dolgod, mint az új INSITE GOLD rendszert a figyelmébe ajánlani, amellyel a riasztórendszerét teljeskörűen kontrollálhatja.

A Paradox tovább finomította az INSITE GOLD applikációt, melynek immár iPhone-on a v2.1.0-ás, Androidon pedig a v2.2.0-ás verziója érhető el!

 

Az alábbi frissítések / javítások történtek:

Android rendszeren:

- Biztosítják a kompatibilitást a 8-as verziójú Android rendszerrel.
- Az utolsó kamera törlésekor előfordulhatott, hogy leállt az applikáció, a hibajavítás megtörtént az új verzióban.
- A SITE létrehozásakor, ha a modul lista üres, megjelenít egy üzenetet (így láthatjuk, hogy miért nem tudjuk folytatni a SITE létrehozást – például, mert nincs online állapotban a modul).
- Megmutatja a megfelelő WiFi nevet a HD88-nak.
- Stabilitást és teljesítménynövelést eredményező javítások.


iOS rendszeren:

- Előfordulhatott, hogy az applikáció a SITE listát üresnek mutatta.
- Pánik riasztás utáni kikapcsoláskor hibásan mutatta a terület állapotát.
- A PGM nevének megváltoztatása után az applikáció leállhatott.
- A Security és PGM lap közötti váltáskor előfordult, hogy leállt az applikáció.
- Stabilitást és teljesítménynövelést eredményező javítások.

A fenti listából látható, hogy a gyár nagy hangsúlyt fektet a rendszer fejlesztésére és tökéletesítésére. Ennek köszönhetően a jövőben újabb és újabb funkciókat várhatunk az Insite Gold rendszerben.

A QR kódos WiFi kamera beállítás már az előző verziónál elérhetővé vált, az erről készült leírás letölthető az INSITE GOLD applikáció mellől.

Természetesen rendelkezésre állnak a funkciót kiszolgáló firmware-ek is, a HD78 esetén a v2.03.021, míg a HD88 esetén a v1.00.000.

FONTOS!
Új telepítés esetén győződjünk meg róla, hogy ezeket, vagy frissebb firmware-ű eszközöket használunk. Régebbi firmware-ű kamerák esetén LAN-on keresztül csatlakoztassuk a kamerákat, majd az INSITE GOLD-on keresztül elvégezhetjük a frissítést. Ezután már használhatjuk a QR kódos kamera beállítást a WiFi kapcsolat konfigurálásához.

A teljes szolgáltatási kör kihasználhatósága miatt a Paradox úgy döntött, hogy a HD78 és HD88 kamerák mellett ezentúl mindenképpen szükséges használni vagy egy IP, vagy egy PCS modult. Ilyen funkció például az új PGM widget, aminek a segítségével az Androidos készülékeken a rendszerbe való belépés nélkül is elvégezhetjük kimenetek vezérlését, például kinyithatunk egy kaput, vagy kapcsolhatunk egy lámpát.
A widget hozzáadásakor kiválaszthatjuk, hogy melyik SITE mely PGM-jeit szeretnénk látni. Ha több SITE-unk van (pl.: lakás, munkahely), akkor mindegyik SITE-hoz kirakható egy 3x2-es widget (minden SITE-hoz egy darab), és minden SITE-ról maximum 8 db PGM rendelhető a widgethez. Ez utólag is állítható. A widget „fejlécében” látjuk a SITE nevét, így nem keverjük össze a rendszereket.

A frissítés gombra kattintva a widget lekéri a PGM-ek aktuális állapotát, majd lehetőségünk van innen vezérlés indítására. Ha egy PGM kimenetet valamely státusz állapot követésére programozzuk, akkor a frissítés után a rendszerünk állapotát is megnézhetjük, még mindig anélkül, hogy ténylegesen beléptünk volna az applikációba.

Tehát mire is jó nekünk a widget?Az applikációba mindenképpen be kell jelentkeznünk és csak ezután látunk a rendszerről információkat, valamint egy másik lapra átváltva tudnánk vezérlést indítani, például kinyitni egy kaput. Ezzel szemben a widgetet elhelyezhetjük akár a telefonunk főképernyőjén is, a frissítést megnyomva szinte azonnal, egy gombnyomással nyithatunk kaput, vagy státuszt követő PGM esetén látjuk a rendszerünk állapotát.


Az applikáció újdonsága még a betekintés kibővített, felhasználói szintű szabályozása. Eddig csak a felhasználóknál dönthettük el, hogy milyen módon tekinthetnek be: soha; csak riasztás után; mindig. Az új verzióban ez kibővül kameránkénti beállításokkal is, minden egyes kameránál eldönthetjük, hogy arra a kamerára: nem lehet betekinteni; csak élesített állapotban lehet betekinteni; mindig betekinthető.

Emellett az applikációból szabályozhatóak a fő eseménycsoportok szerinti PUSH értesítések, hogy kérünk-e értesítést a hibákról vagy az élesítésekről – hatástalanításokról, a kameráknál pedig a fenti beállítások szerint kameránként szabályozhatjuk a betekintésekről küldött PUSH értesítéseket is (a betekintési jogosultsággal együtt).Ide kapcsolódik a Smart PUSH funkció, mely csökkenti a triggerelt felvételek (Record on Trigger - ROT) PUSH mennyiségét.
Ezt úgy kell elképzelni, hogy alapesetben minden mozgás esetén a kamera készít egy felvételt, amely mozgás történhet a kamera saját érzékelője előtt, vagy történhet 2 másik zónában. Ez a felvétel készítés a ROT. Eddig minden ROT eseményről küldött a kamera egy PUSH üzenetet. Ez a ROT PUSH. Belátható, hogy ez bizonyos helyszíneken rengeteg PUSH üzenetet generálhat, ami akár zavaró is lehet.

Erre találta ki a Paradox a Smart PUSH funkciót. Ez a kameránként engedélyezhető és beállítható funkció úgy működik, hogy ha 2,5 percen belül 2 ROT történik, akkor több ROT PUSH-t nem küld, hanem megvárja a beállított mozgás nélküli időszakot (15 perc, 30 perc, stb.), és ha az letelt, csak utána fog újra ROT PUSH üzenetet küldeni. Természetesen a felvételeket minden mozgásról el fogja készíteni, a funkció csak a küldött üzenetek számát csökkenti.

A Smart PUSH beállításához a kamerakép alatti ROT kapcsolót kell hosszan nyomni:Újdonság még a Smart PGM, mely zóna státusz kijelzésre is használható. Bármelyik PGM beállításánál megadható, hogy egy kiválasztott zóna nyitott / zárt állapota is megjelenjen a PGM kimenet mellett, miközben a PGM kimenetet továbbra is használhatjuk bármilyen vezérléshez.
Mindezt az ügyfél által is beállíthatóan:
Végül pedig immár 16 kamerás rendszert is kialakíthatunk a Paradox kameráival, melyet támogat az új INSITE GOLD.

A HD88-nél megjelent a kameránkénti triggerelt felvétel indítás / letiltás lehetősége a kamerakép mellől, amely funkció már a HD78-as kameráknál is elérhető.
Az új funkciók használatához megjelentek az SP és EVO központokhoz a v6.90-es firmware-ek, valamint a v4.30-as IP150 modul firmware, ezek letölthetőek a honlapunkról, a termékek mellől.

Az elérhető termékek megtekintéséhez, valamint az applikáció és a firmware-ek aktuális verzióját itt találod:


https://www.powerbizt.hu/termekek/insite-gold-app/3719
https://www.powerbizt.hu/termekek/ip150-v4/23
https://www.powerbizt.hu/kategoriak/paradox/kozpontok/63
https://www.powerbizt.hu/kategoriak/paradox/spectra-sp/56
https://www.powerbizt.hu/termekek/evohd/2518
https://www.powerbizt.hu/termekek/evo192/292
https://www.powerbizt.hu/termekek/sp7000/290
https://www.powerbizt.hu/termekek/sp6000/289
https://www.powerbizt.hu/termekek/sp5500/288