Web terminálként is használható a Predor webes felület

Predor munkaidő-nyilvántartó rendszer

Gyakran felmerül a kérdés: „Miért más, mint a többi?” Többek között azért, mert könnyen áttekinthető, grafikus felületeken jelennek meg a cégvezetők számára fontos adatok. Fontosnak tartjuk, hogy egy vezető gyorsan átlássa a munkaidő-sértéseket, szabálytalanságokat, és ne kelljen táblázatokat böngésznie.
Aláírható jelenléti ívet generál a rendszer automatizáltan, PDF-ben


Előre beállítható, hogy milyen céges és dolgozói adatok szerepeljenek rajta. Testre szabható az oszlopok száma és tartalma is. Ha nem megfelelő kártyahasználat miatt eltérések jelentkeznek, manuálisan módosíthatjuk is az adatokat. Beállíthatjuk, hogy pl. minden hónap első napján az előző havi jelenléti íveket generálja le a rendszer automatikusan, és küldje el e-mailben.

predor-munkaido-2


Webes felület

Ezt a kifejezetten a munkaidő-kezeléshez kapcsolódó weboldalt a munkavállalók bármilyen eszközről, bárhonnan elérhetik.
Web terminál funkció: a munkavállalók külső munkát is bejegyezhetnek bárhonnan, akár mobiljukról is.
A dolgozói felületen a munkavállalók csak saját munkaidő adataikat láthatják, a saját naptárukban ellenőrizhetik munkaidő egyenlegüket, műszak beosztásukat, vagy igényelhetnek szabadságot is. Egy részleg vezetője a webes felületen kizárólag saját beosztottainak munkaidő adatait láthatja. Besorolhatja őket műszakba, vagy elbírálhatja az igényelt szabadságokat, külső munkát

predor-munkaido-4


Automatikus műszakbesorolás

Több műszakos munkarend esetén gyakran változik a műszakbeosztás. Ha nem tudnánk előre, hogy az egyes munkavállalóknak mikor kell dolgoznia, akkor a rendszer a mozgásadatok alapján automatikusan elvégzi a besorolást, és kalkulálja a munkaidő adatokat helyettünk. Ez a funkció különösen hasznos például gyárak számára.

predor-munkaido-3


A néhány kiemelt funkción felül a rendszer nagy előnye a rugalmas konfigurálhatóság. Bármilyen, Magyarországon használatos munkarendet kezel, és teljesen egyedi munkaidő szabályokat is beállíthatunk.

Ráadásul az automatizáltan generált riportoknak köszönhetően rengeteg adminisztrációt spórolhat meg a felhasználó.

További információ: https://www.predor.hu/Home/Media