Paradox termékek

 

paradox_logo_300px

 

Paradox Security Systems

 

 

IP150 V4

Paradox IP150 V4 modul MG, SP és EVO központ internetes felügyeletéhez és letöltéséhez, csak INSITE GOLD és BW v4.0.8 vagy újabb.

Internet modul Paradox központokhoz, amely távoli rendszerfelügyeletet tesz lehetővé web böngészőn, vagy INSITE GOLD szoftveren keresztül és az eseményeket IPR512 távfelügyeleti vevőre és / vagy IPRS7 szoftverre képes jelenteni. Ezen felül 16 db e-mail címre tud e-mail értesítést küldeni az eseményekről (v4.0) - újabb verziók esetében PUSH.

Az eszköz frissíthető v4.10-re, a frissítés idejére az IP modult át kell állítani DHCP-re, NEWARE portját (alapesetben 10000) és InField portját (3478) TCP és UDP protokollra is ki kell nyitni az aktuális IP címre.
A frissítés támogatja az új, Insite GOLD-on keresztüli frissítést, valamint stabilabb kapcsolódást eredményez. Az új verzióból kikerült a kezelői webfelület és az e-mail küldés, ezek helyett az Insite GOLD és a PUSH üzenetek használhatóak!

FIGYELEM!

A v4.10-es verziónál DHCP üzemmódban működik stabilan az eszköz! Port nyitást csak abban az esetben tudunk biztosítani, ha MAC cím alapján a DHCP szolgáltatással adunk az eszköznek fix IP címet!
A port nyitás stabilabb és gyorsabb kapcsolódást biztosíthat, de nem feltétlenül szükséges.

Az általunk forgalmazott összes TP-LINK router támogatja a funkciót! LINK

FIGYELEM!

Az eszköz nem "butítható" vissza!

Felélesztés után, internet kapcsolat esetén összerendeli a központot a modullal, de meghibásodás esetén mind a központ, mind az IP150 külön-külön is cserélhető.
Visszáru vagy meghibásodás esetén elég a hibás eszközt visszahozni!

Az árak iránt érdeklődjön kivitelezőjénél!
  • Kép: TM70W
TM70W

Paradox TM70 multifunkciós érintőképernyős kezelőegység - fehér színben.

1 címezhető zónabemenettel, nagy méretű, ragyogó, színes kijelzővel EVO, SP és MG központokhoz.
Licencelt verzió:
- Alaprajzos megjelenítés (SpotOn Alarm LocatorTM).
- Másodkijelző funkció, az összes partíció és zónaállapot megjelenítéséhez (OneScreen MonitoringTM).

A TM70 kezelő magyarítása:
A kezelőben található microSD kártyára kell a magyar nyelvi fájlt felmásolni, központnak megfelelően!

Az EVO-hoz való nyelvi fájl mappa helye: TM70/SKIN/EVO
Az MGSP-hez való nyelvi fájl mappa helye: TM70/SKIN/MgSp

A kártya kezelőbe helyezése után a menüből a nyelv kiválasztható.

FIGYELEM!

A TM70 fogyasztása 250 mA + 80 mA a beépített hangjelzőé, így a riasztási áramfelvétel 330 mA!
A fogyasztás méretezésénél mindenképpen vegyük figyelembe!
A kábelezésnél javasolt erősített vagyonvédelmi kábel használata, mert a 0,22-es kábelen túl nagy lesz a feszültségesés!

A TM50 és TM70 kábelezési javaslat letölthető INNEN.

FONTOS!

Az ingadozó vagy tartósan alacsony BUS feszültség a kezelőkben lévő micro SD kártya és / vagy a beépített kártyaolvasó meghibásodását okozhatja, ezért mindenképpen gondoskodjunk a megfelelő tápellátásról, valamint vegyük figyelembe a központok vagy segédtápok terhelhetőségét!

A TM70 kezelő frissítése:

Megérkezett a TM70-es kezelő új firmware-e.
EVO központokhoz a v1.03.007, míg MG/SP központokhoz a v1.03.001.
Az új firmware kissé megváltoztatott kezelőfelületet kapott és stabil működést biztosít.
Hamarosan várható a TM50 kezelőkhöz is a hasonló felépítésű felület, így vegyes (TM70 és TM50 is) telepítés esetén sem fog eltérni sem a megjelenés, sem a kezelés.

A frissítéshez töltsük le a teljes micro SD kártya tartalmat, és a ZIP fájl tartalmát a FAT32-ben formázott micro SD kártya gyökerébe másoljuk be. Amennyiben a frissítés nem indul el automatikusan, a menürendszerből elindítható, MG/SP központok esetében a Menü\Beállítások\Firmware frissítés (Menu\Settings\Update Firmware) menüpont alatt, míg EVO központok esetében a Menü\Speciális beállítások\Frissítés (Menu\Advanced\Upgrade) menüpont alól.
A frissítés után angol lesz az alapértelmezett nyelv, a menüből ki tudjuk választani a magyar nyelvet (amennyiben korábban felmásoltuk a kártyára). MG/SP központok esetében a Menu\Settings\Language, míg EVO központoknál a Menu\Personalize\Languages menüpont alól.

Az árak iránt érdeklődjön kivitelezőjénél!
PCS250

GSM / GPRS modul Paradox központokhoz (MG / SP sorozat és EVO rendszerek), amely a rendszer eseményeket küldi telefonvonali vagy IPR512 távfelügyeleti vevőre. A modul SMS-t küld a különböző rendszer eseményekről és/vagy felhívja a végfelhasználót riasztás esetén. (Előre rögzített hangüzenetekhez VDMP3 modul szükséges)

A külső antenna külön megvásárolható tartozék!

FIGYELEM!

GPRS üzemmódhoz használja a v3.00.004-es vagy magasabb verziót (INSITE GOLD).

GSM üzemmódhoz használja a v2.13.000-ás verziót.

A terméket a v2.13.000-ás verzióval hozzuk forgalomba.

FIGYELEM!

A v4.00-ra frissítés után az eszköz nem "butítható" vissza!
Az új firmware támogatja az Insite GOLD csatlakozást PUSH üzenettel, de ekkor le kell mondanunk az SMS küldés lehetőségéről, valamint az SMS parancsokról!

Az árak iránt érdeklődjön kivitelezőjénél!
  • Kép: K641LX
K641LX

Integrált kétirányú rádiós adóvevővel (RTX3), egy vagy több partícióhoz rendelhető buszos LCD kezelő,  programozható címkékkel és 1 címezhető zónabemenettel

Az árak iránt érdeklődjön kivitelezőjénél!
  • Kép: K32 LX
K32 LX

Két partíciós, kétirányú rádiós adóvevővel (RTX3) integrált 32-zónás LCD kezelőegység.
Programozható címkékkel és 1 kezelő zóna bemenettel, 1 PGM kimenettel (csak élesített / hatástalanított státusz megjelenítésére, nem programozható).
StayD támogatással, SP központ sorozathoz.

Az árak iránt érdeklődjön kivitelezőjénél!
  • Kép: K37
K37

Két partíciós beépített adóvevős 32-zónás ikonos (fix üzenetek megjelenítésével tájékoztat a rendszer műveleteiről) kezelő, StayD támogatással MG, SP (RTX3 modullal) központ sorozathoz.
Önállóan használható a központ programozására, 20 másodperc elteltével elemtakarékos módba lép, de szinkronban marad a központtal. A teljes táplálását 2 db AA alkáli elem szolgáltatja,
a 6 V DC tápadapter nem szükséges, de használható alternatív áramforrásnak (PA6 nem tartozék)

Az árak iránt érdeklődjön kivitelezőjénél!