Paradox termékek

 

paradox_logo_300px

 

Paradox Security Systems

 

 

IP150 V4

Paradox IP150 V4 modul MG, SP és EVO központ internetes felügyeletéhez és letöltéséhez, csak INSITE GOLD és BW v5.2.5 vagy újabb.

Internet modul Paradox központokhoz, amely távoli rendszerfelügyeletet tesz lehetővé INSITE GOLD applikáción vagy BabyWare szoftveren keresztül és az eseményeket IPR512 távfelügyeleti vevőre és / vagy IPRS7 szoftverre képes jelenteni. Ezen felül PUSH értesítést küldhet INSITE GOLD applikációba - regisztráláshoz kötött!

Az eszköz frissíthető v4.42.002-re, a frissítés idejére az IP modult át kell állítani DHCP-re, SOFTWARE portját (alapesetben 10000) ki kell nyitni az aktuális IP címre.
A frissítéshez tanulmányozzák a csatolt frissítési segédanyagot!

A frissítés támogatja az új, INSITE GOLD-on keresztüli frissítést, valamint stabilabb kapcsolódást eredményez. Az új verzióból kikerült a kezelői webfelület, van viszont e-mail küldés és statikus IP beállítás, egyébként az INSITE GOLD és a PUSH üzenetek használhatóak!

FIGYELEM!

A v4.42-es verziónál DHCP üzemmódban működik stabilan az eszköz! Port nyitást csak abban az esetben tudunk biztosítani, ha statikus beállítással, vagy MAC cím alapján a DHCP szolgáltatással adunk az eszköznek fix IP címet!
A port nyitás stabilabb és gyorsabb kapcsolódást biztosíthat, de nem feltétlenül szükséges.

Az általunk forgalmazott összes TP-LINK router támogatja a funkciót! LINK

FIGYELEM!

Az eszköz nem "butítható" vissza!

Felélesztés után, internet kapcsolat esetén összerendeli a központot a modullal, de meghibásodás esetén mind a központ, mind az IP150 külön-külön is cserélhető.
Visszáru vagy meghibásodás esetén elég a hibás eszközt visszahozni!

Ajánlott bruttó végfelh. ár:40 635 Ft
  • Kép: MG5000
MG5000

Magellan 2 partíciós 32-zónás 32 felhasználós rádiós adóvevő központ 2 integrált vezetékes zóna bemenettel (4 ATZ-vel) felügyelt sziréna és AUX kimenettel, telefonvonali kommunikátorral, GSM, GPRS, IP és hangmodul (VDMP3) kompatibilis, 2 integrált PGM kimenettel és választható StayD üzemmóddal.

BabyWare programozói szoftver letölthető INNEN.

Megújult, gyorsabb és egységes hardver!

Az új hardver S030-as jelzéssel és v4.86-os firmware-el érkezett. Ennél régebbi firmware NEM tölthető a panelre!
A központ SN számát tartalmazó matrica a panel hátlapjára került, ezért ezt jegyezzük fel a beszerelés előtt!

Termék ikon: ZÓNASZÁM Termék ikon: 2 PARTÍCIÓ Termék ikon: Kezelők Termék ikon: RÁDIÓS Termék ikon: BUS MODULOK Termék ikon: ATZ - Advanced Technology Zone Termék ikon: Felhasználói kódok száma: 32 Termék ikon: PGM szám Termék ikon: BabyWare Termék ikon: WinLoad Termék ikon: In-Field Termék ikon: STAY+SLEEP Termék ikon: StayD
Ajánlott bruttó végfelh. ár:44 350 Ft
  • Kép: EVOHD
EVOHD

EVOHD - 8/16, max 192 zónás központ, 2 A-es AUX terhelhetőséggel.
(8 partíció, 999 kód, 254 modul, 32 ajtó, 2048 eseménytár)

BabyWare programozói szoftver letölthető INNEN.


A HD78F / HD88 kamerás mozgásérzékelők fogyasztása magasabb a normál érzékelőkénél,
ezért ügyeljen a táp méretezésre és gondoskodjon segédtáp beépítéséről.

 

Termék ikon: ZÓNASZÁM Termék ikon: 8 PARTÍCIÓ Termék ikon: Kezelők Termék ikon: BUS MODULOK Termék ikon: RÁDIÓS BŐVÍTŐ MODULOK Termék ikon: ATZ - Advanced Technology Zone Termék ikon: Felhasználói kódok száma: 999 Termék ikon: PGM szám Termék ikon: BabyWare Termék ikon: In-Field
Ajánlott bruttó végfelh. ár:52 192 Ft
  • Kép: INSITE GOLD App
INSITE GOLD App

INSITE GOLD felügyeleti applikáció Paradox rendszerekhez.

Ingyenes felügyeleti szoftver okostelefonjára, melynek segítségével bármikor, bárhonnan ellenőrizheti rendszere állapotát, élesíthet, hatástalaníthat, valamint megtekintheti védett területét HD video- és hangkapcsolaton keresztül (HD78).

A szolgáltatás árai:
- 1 évre nettó 14 USD (bruttó 17,78 USD)
- 3 évre nettó 38 USD (bruttó 48,26 USD)

Cégként kitöltve a számlázási adatokat a nettó összeg kerül levonásra, míg magánszemélyként bruttó összeg. Utólag a számla státusza nem módosítható!

Amennyiben az applikáció nem kéri regisztrációkor a számlázási adatokat, kérjük, hogy szakítsa meg a folyamatot, frissítse az applikációt és próbálja meg újra!

Az applikáció újdonsága a még tovább egyszerűsített, QR kódos kamera telepítés, a Smart PUSH funkció, mely csökkenti a triggerelt felvételek PUSH mennyiségét, a Smart PGM, mely most már akár zóna státusz kijelzésre is használható (ügyfél által is beállíthatóan) és végül a 16 kamerás rendszer támogatása.
Az új funkciók használatához megjelentek az SP és EVO központokhoz a v6.90-es (7.00) firmware-ek, valamint a v4.30-as (időközben v4.40) IP150 modul firmware, ezek letölthetőek a honlapunkról.

A szoftver ingyenesen letölthető a szoftveráruházakból:
iOS:
https://itunes.apple.com/hu/app/insite-gold/id1171767288?mt=8
Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.paradox.gold

Nincs ár megadva!
  • Kép: MG5050
MG5050

Magellan 2 partíciós 32-zónás 32 felhasználós rádiós adóvevő központ 5 integrált vezetékes zóna bemenettel (10 ATZ-vel) felügyelt sziréna és AUX kimenettel, telefonvonali kommunikátorral, GSM, GPRS, IP és hangmodul (VDMP3) kompatibilis, 4 integrált PGM kimenettel és választható StayD üzemmóddal.

Megújult, gyorsabb és egységes hardver!

Az új hardver S030-as jelzéssel és v4.86-os firmware-el érkezett. Ennél régebbi firmware NEM tölthető a panelre!
A központ SN számát tartalmazó matrica a panel hátlapjára került, ezért ezt jegyezzük fel a beszerelés előtt!

BabyWare programozói szoftver letölthető INNEN.

Az MG5050 központhoz jelenleg a v7.00.012-es firmware érhető el.
A központnál volt hardverváltás, ami miatt háromféle firmware tölthető le.

Az InField PUF mappájába mindhármat mentsük le. Csatlakozáskor a frissítendő központnak megfelelő firmware-t fogja felkínálni, rosszat nem tudunk beletölteni.

Termék ikon: ZÓNASZÁM Termék ikon: 2 PARTÍCIÓ Termék ikon: Kezelők Termék ikon: RÁDIÓS Termék ikon: BUS MODULOK Termék ikon: ATZ - Advanced Technology Zone Termék ikon: Felhasználói kódok száma: 32 Termék ikon: PGM szám Termék ikon: BabyWare Termék ikon: WinLoad Termék ikon: In-Field Termék ikon: STAY+SLEEP Termék ikon: StayD
Ajánlott bruttó végfelh. ár:51 779 Ft
  • Kép: BabyWare
BabyWare

BabyWare programozó szoftver Paradox központokhoz.

Kompatibilis központok: EVOHD, EVO192, SP4000, SP65, SP5500, SP6000, SP7000, MG6250, MG5000, MG5050 és MG5075.

Feltöltés / letöltés GPRS (38 Kbps) vagy IP (128 Kbps), modem, soros / USB kapcsolaton keresztül. Több Paradox központhoz lehet egyszerre csatlakozni.

FIGYELEM!

További információért kattints a
"Részletes műszaki specifikációk"-ra.

FIGYELEM!

A legfrissebb verzió a v5.4.3
NAGYON FONTOS, hogy Windows 10 operációs rendszer esetén MINDENKÉPPEN rendszergazdai jogosultsággal futtassuk a BabyWare-t!

Újdonságai:
- Támogatja a legújabb modulokat
  (EVOHD v7.30, EVO192 v7.30, MG5075, HD88, PS45)
- Továbbra is elérhető a szoftveres élesítés / hatástalanítás funkció, megújult felülettel.
- 2WPGM programozás.

Javítások:
- Rádiós zóna megjelenési hiba javítva.
- Stabilabb kapcsolatkezelés.

Ez tartalmazza a legfrissebb In-Field verziót is (v5.4.2), ami az IP modul v4.42-re frissítéséhez, valamint a legfrissebb eszközök frissítéséhez szükséges. A frissítés idejére az IP modult át kell állítani DHCP-re (igazából javasolt reszetelni), NEWARE portját (alapesetben 10000), WEB portját (alapesetben 80) és InField portját (3478) TCP és UDP protokollra is ki kell nyitni az aktuális IP címre.

JAVASOLJUK, hogy olvassátok el a "Részletes műszaki specifikációk"-at, ahol pontosan leírjuk a különféle verziókat és használatukat.

Letölthető az msvcr120.dll fájl, a BabyWare és InField msvcr120.dll fájl hiányzik hiba javításához, ilyen hiba esetén elég a fájlt bemásolni a C:\Windows mappába.

 

 

Nincs ár megadva!
  • Kép: K641LX
K641LX

Integrált kétirányú rádiós adóvevővel (RTX3), egy vagy több partícióhoz rendelhető buszos LCD kezelő,  programozható címkékkel és 1 címezhető zónabemenettel

Ajánlott bruttó végfelh. ár:62 511 Ft
  • Kép: MG6250 Ezüst
MG6250 Ezüst

Magellan 2 partíciós, 64 zónás, 16 felhasználós, integrált rádiós központ, 2 vezetékes zónabemenettel vagy 2 PGM kimenettel, beépített 7,2V NiMH tölthető akkumulátorral, LCD kijelzővel és 90dB-es szirénával, kagyló nélküli telefon funkcióval, kétirányú hangkommunikáció.

BabyWare programozói szoftver letölthető INNEN.

FIGYELEM!

A készülékekben LCD váltás történt, ezt jelenti a v1.7-es matrica.
A v1.7-es verziót nem szabad downgrade-elni, míg a v1.61-es verziót nem szabad upgrade-elni!
A firmware váltás csak és kizárólag az LCD panel változása miatt szükséges!

A v1.80-as verzió csak a v1.7-es eszközökre tölthető fel!

Termék ikon: ZÓNASZÁM Termék ikon: PGM szám Termék ikon: ZÓNASZÁM Termék ikon: 2 PARTÍCIÓ Termék ikon: Kezelők Termék ikon: Felhasználói kódok száma: 16 Termék ikon: PGM szám Termék ikon: BabyWare Termék ikon: StayD
Ajánlott bruttó végfelh. ár:88 927 Ft
PCS250

GSM / GPRS modul Paradox központokhoz (MG / SP sorozat és EVO rendszerek), amely a rendszer eseményeket küldi telefonvonali vagy IPR512 távfelügyeleti vevőre. A modul SMS-t küld a különböző rendszer eseményekről és/vagy felhívja a végfelhasználót riasztás esetén. (Előre rögzített hangüzenetekhez VDMP3 modul szükséges).

A külső antenna külön megvásárolható tartozék!

FIGYELEM!

GSM és GPRS üzemmódhoz használja a v4.20.003-as vagy magasabb verziót (INSITE GOLD).
Ebben a verzióban elérhetőek az SMS parancsok, valamint az SMS értesítés, több nyelven - a megfelelő nyelvi firmware rátöltése szükséges (gyárilag magyar nyelvvel szállítjuk, az angol és magyar oldalt letölthető - a többi nyelvi firmware-ért keresse munkatársainkat) - a BabyWare SMS nyelv választás nem használható!

2017 év végi gyártású vagy újabb PCS250-eknél a v2.13.000-as verzió nem működik, ne downgrade-eljük!

Az új firmware támogatja az INSITE GOLD csatlakozást PUSH üzenettel, valamint az SMS küldést és az SMS parancsokat is!

Részletes információkért nyissa le a "Részletes műszaki specifikáció"-t, majd a táblázat alatt olvashatja cikkünket, vagy kattintson IDE.

Ajánlott bruttó végfelh. ár:66 638 Ft
  • Kép: K32LX
K32LX

Két partíciós, kétirányú rádiós adóvevővel (RTX3) integrált 32-zónás LCD kezelőegység.
Programozható címkékkel és 1 kezelő zóna bemenettel, 1 PGM kimenettel (csak élesített / hatástalanított státusz megjelenítésére, nem programozható).
StayD támogatással, SP központ sorozathoz.

Ajánlott bruttó végfelh. ár:52 192 Ft
  • Kép: K37
K37

Két partíciós beépített adóvevős 32-zónás ikonos (fix üzenetek megjelenítésével tájékoztat a rendszer műveleteiről) kezelő, StayD támogatással MG, SP (RTX3 modullal) központ sorozathoz.
Önállóan használható a központ programozására, 20 másodperc elteltével elemtakarékos módba lép, de szinkronban marad a központtal. A teljes táplálását 2 db AA alkáli elem szolgáltatja,
a 6 V DC tápadapter nem szükséges, de használható alternatív áramforrásnak (PA6 nem tartozék)

Ajánlott bruttó végfelh. ár:47 446 Ft