Itt van most: PARADOX / Kommunikációs modulok / IP modulok / IP150 V4

IP150 V4

Termékadatlap letöltése PDF formátumban

Termék hozzáadása összehasonlításhoz

IP150 V4
Garancia idő: 2 Év

Paradox IP150 V4 modul MG, SP és EVO központ internetes felügyeletéhez és letöltéséhez, csak INSITE GOLD és BW v5.2.5 vagy újabb.

Internet modul Paradox központokhoz, amely távoli rendszerfelügyeletet tesz lehetővé INSITE GOLD applikáción vagy BabyWare szoftveren keresztül és az eseményeket IPR512 távfelügyeleti vevőre és / vagy IPRS7 szoftverre képes jelenteni. Ezen felül PUSH értesítést küldhet INSITE GOLD applikációba - regisztráláshoz kötött!

Az eszköz frissíthető v4.42.002-re, a frissítés idejére az IP modult át kell állítani DHCP-re, SOFTWARE portját (alapesetben 10000) ki kell nyitni az aktuális IP címre.
A frissítéshez tanulmányozzák a csatolt frissítési segédanyagot!

A frissítés támogatja az új, INSITE GOLD-on keresztüli frissítést, valamint stabilabb kapcsolódást eredményez. Az új verzióból kikerült a kezelői webfelület, van viszont e-mail küldés és statikus IP beállítás, egyébként az INSITE GOLD és a PUSH üzenetek használhatóak!

FIGYELEM!

A v4.42-es verziónál DHCP üzemmódban működik stabilan az eszköz! Port nyitást csak abban az esetben tudunk biztosítani, ha statikus beállítással, vagy MAC cím alapján a DHCP szolgáltatással adunk az eszköznek fix IP címet!
A port nyitás stabilabb és gyorsabb kapcsolódást biztosíthat, de nem feltétlenül szükséges.

Az általunk forgalmazott összes TP-LINK router támogatja a funkciót! LINK

FIGYELEM!

Az eszköz nem "butítható" vissza!

Felélesztés után, internet kapcsolat esetén összerendeli a központot a modullal, de meghibásodás esetén mind a központ, mind az IP150 külön-külön is cserélhető.
Visszáru vagy meghibásodás esetén elég a hibás eszközt visszahozni!

Ajánlott bruttó végfelh. ár:37 333 Ft
Részletes műszaki specifikáció

Kapcsolódó termékek

Termékajánló